Калфин обеща пълна прозрачност

  • 07 ноември 2014 16:38

  • 2743
  • 3
Калфин обеща пълна прозрачност
© Булфото

Пълна прозрачност в работата си и тази на цялото министерство обеща Ивайло КалфинИвайло Калфин Ивайло Георгиев Калфин е роден на 30 май 1964 г. в София. През 1983 година завършва 9-та Френска.

"Ще работя при пълна прозрачност, даже обявявам на колегите конкурс и съм убеден, че в това министерство работата ще е най-прозрачна”, заяви вицепремиерът на социалната и демографска политика и социален министър Ивайло КалфинИвайло Калфин Ивайло Георгиев Калфин е роден на 30 май 1964 г. в София. През 1983 година завършва 9-та Френска при приемане на поста от служебния вицепремиер Йордан ХристосковЙордан Христосков Проф. д-р Йордан Атанасов Христосков е роден на 20 октомври 1951 година. Завършва ВИИ "Карл.

Калфин увери, че в работата му най-важното ще са резултатите, защото това, което се случва в социалното министерство засяга всички
и хората трябва да разберат, че имат дългосрочна перспектива.

Христосков връчи на Калфин проект за стабилизиране и реформа на пенсионната система, съобщи Бинюз.Вицепремиерът и социален министър подчерта, че амбиция на новото правителство е да се подготви цялостна дългосрочна програма за пенсионна реформа.

Той не пожела да посочи конкретни приоритети, по които ще работи и си остави една седмица да се запознае със състоянието на нещата.

Единственото, което се ангажира Калфин, да продължи да настоява за коледни надбавки за пенсионерите, но уточни, че ще трябва да види дали бюджетът може да позволи това и какви са възможностите в НОИ. За коледните добавки ще говорим тепърва, каза Калфин.
 

Последвайте канала на

Нора Виткова
2743 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Избирател

2014.11.07 | 22:49

3
Нещастник!
бате ви Бойко

2014.11.07 | 20:49

2
Виж сега ква коалиция си спретнахме. Има един принцип, който научих от книгата "Винету" и той е: "СЛЕД КАТО СА ВЗЕТИ ПАРИТЕ - ДА ЗАЛИЧИМ СЛЕДИТЕ" :)). Та това е- На власт като на власт. На тези дето гласуваха за мен, аз им давам Касим Дал, а ония дето бяха за войводите получават Корман Исмаилов. Се ла ви :))
Любо Ангелов от Бургас член на ПП АТАКА

2014.11.07 | 18:58

1
Салям алейкум братя сидерасти, нима забравихте че Волен Сидеров е бил главен редактор на синия Вестник ''Демокрация''? Нима забравихте че Волен Сидеров е бил член на СДС? Нима забравихте че, като главен редактор на вестник ''Демокрация'', обясняваше как трябва да бъдат изпратени в Кувейт Български войски за да помагат на братята Американци? Нима забравихте че Волен Сидеров тогава се възмущаваше че Желю Желев не бил голям демократ? Нима забравихте как пък след това Волен започна да говори против НАТО? Нима забравихте че Волен Сидеров като главен редактор тогава обясняваше , как националистите нямат място в България, те трябвало да отидат в Турция и Гърция, обясняваше че там имало национализъм, в България щяло да има демокрация? Нима забравихте думите на Волен Сидеров като главен редактор на ''Демокрация'' че, най-мъдрия политик се нарича Ахмед Доган, а националистите са едни мръсни и потни хора? Всеки който иска да провери думите ми, може вестник Демокрация го има в Библиотеките, всеки може да го провери.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини