Миков махна трима от Изпълнителното бюро на БСП (обновена)

  • 07 ноември 2014 16:35

  • 8231
  • 21
Миков махна трима от Изпълнителното бюро на БСП (обновена)
© Булфото

Лидерът на БСП Михаил МиковМихаил Миков Михаил Райков Миков е съвременен български политик, депутат и председател на 42-то Народно изпълни обещанието си, че днес ще представи кадровите и структурни промени в Изпълнителното бюро. От Изпълнителното бюро на БСП са освободени Димитър Дъбов, Ангел НайденовАнгел Найденов Ангел Найденов е предложен за министър на отбраната.   Найденов е избран за народен и Евгени Узунов, обяви той след края на днешното заседание на Националния съвет на партията. Тежката загуба на БСП на изборите предизвика недоволство в партията и исканията за оставки на дългогодишните членове на ръководството.

Бойко Великов е избран за заместник-председател по партийната дейност. Станислав Владимиров става секретар по организационните въпроси.

"Проведох разговори с освободените, опитах се да обясня, че в тази ситуация е важно сваляне на напрежението, което беше  натрупано около партията, коментира Миков. Смятам, че ИБ трябва да функционира в по-малък състав, да има разпределение на  функциите и в парламентарната група, и в предизборния щаб", посочи той. Според Миков имало опит да се създаде поколенчески конфликт в БСП.

Георги Пирински остава в Изпълнителното бюро, но няма да е заместник-председател. Кристиан ВигенинКристиан ВигенинКристиан Вигенин е роден на 12 юни 1975 г. в гр. София. През 1993 г. завършва 91-ва Немска езикова гимназия, остава международен  секретар. Антон Кутев също остава секретар, но по-скоро ще се занимава с организационни въпроси, а не с медийната политика, както досега. Актуализиран беше съставът на Националния предизборен център - заместник-председател е Евгений Узунов, нов член става Деница  Златева. Димитър Дъбов отказа да участва в щаба, уточни Миков.

От щаба излизат също Кристиан ВигенинКристиан ВигенинКристиан Вигенин е роден на 12 юни 1975 г. в гр. София. През 1993 г. завършва 91-ва Немска езикова гимназия,, Бойко Великов, Чавдар Георгиев, Кирил Добрев.

На пленума е прието решение за осъществяване на извънреден цикъл на отчет и избори в общинските партийни организации в  Бургас, Варна, Хасково, Пазарджик, Силистра, Брусарци, Гърмен, Девня, Доспат, Бойница, Летница, Мадан, Поморие, Приморско,  Родопи - обл. Пловдив, Рудозем, Сандански, Септември, Стражица.

Беше приета позиция за споразумението за трансатлантическо търговско-инвестиционно партньорство между ЕС и САЩ. Призивът ни е към българските институции да не заемат еднозначни и крайни позиции, които обслужват конюнктурни политически цели и могат да засегнат националните интереси на България, каза Михаил МиковМихаил Миков Михаил Райков Миков е съвременен български политик, депутат и председател на 42-то Народно.

Настояваме да бъде направен национален дебат, посочи той. От партията отхвърлят включването на специален механизъм за  уреждане на спорове "инвеститор-държава" в споразумението.

На пленума е приета и позиция за новосформираното правителство на България с премиер Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г.

 


 

Последвайте канала на

Константин Тодоров
8231 21

Свързани новини

Коментари 21

Добави коментар

2014.11.09 | 06:25

18
Дългата ръка от Брюксел !
ЧЕРВЕНА ПАЧА

2014.11.09 | 06:25

17
А тази карикатура Лая Костинбродская кога ще я поставите но дузпата ??

2014.11.09 | 06:25

16
Та тя е наи-ценния им кадър , кои после ще им развива интригата, грешка - стратегията.

2014.11.09 | 06:24

14
Когато си затвориш свинската зурла!

2014.11.09 | 06:24

12
Ти си гледай в твоята паница, за БСП не бери грижа.
Любо Ангелов от Бургас член на ПП АТАКА

2014.11.08 | 08:02

3
Салям алейкум братя сидерасти, нима забравихте че Волен Сидеров е бил главен редактор на синия Вестник ''Демокрация''? Нима забравихте че Волен Сидеров е бил член на СДС? Нима забравихте че, като главен редактор на вестник ''Демокрация'', обясняваше как трябва да бъдат изпратени в Кувейт Български войски за да помагат на братята Американци? Нима забравихте че Волен Сидеров тогава се възмущаваше че Желю Желев не бил голям демократ? Нима забравихте как пък след това Волен започна да говори против НАТО? Нима забравихте че Волен Сидеров като главен редактор тогава обясняваше , как националистите нямат място в България, те трябвало да отидат в Турция и Гърция, обясняваше че там имало национализъм, в България щяло да има демокрация? Нима забравихте думите на Волен Сидеров като главен редактор на ''Демокрация'' че, най-мъдрия политик се нарича Ахмед Доган, а националистите са едни мръсни и потни хора? Всеки който иска да провери думите ми, може вестник Демокрация го има в Библиотеките, всеки може да го провери.
БОЗДУГАН

2014.11.09 | 06:25

15
Запомнете сидерасти, бандити, комунисти, и обикновени гейове! Бойко е истински българин и не вие - жалка паплач, а историята ще го докаже. Аз имах удоволствието и честта да се ръкувам с най-великия българин Бойко Борисов! А вие ще си умрете със злобата и потопените ви утопии. Амин!

2014.11.09 | 06:24

13
И като се ръкува, дойде ли ти повече акъл в главата ?
психиатър

2014.11.07 | 22:26

1
Теб пък как те отърваха от лудницата?
БОЗДУГАН

2014.11.09 | 06:24

11
Българинът , ако се събуди щевийбемамата на всички герберасти с Тиквата барабар , на всички реформи и реформатори , на всички европедали , педераси , мутри , крадци , лъжци , прокурори , съдии , следователи ,костовчета , куневчета и т.н. ! Ще избере АТАКА и ВОЛЕН СИДЕРОВ за МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛ !

2014.11.09 | 06:23

10
БСП са политимпотенти ! Не заслужават да управляват ! Не вкараха престъпника МУТРОТИКВОВ в затвора и хвърлиха народа и България на унищожаване от наши предатели и чуждите колонизатори САЩ , ЕС и Турция ! САМО СИДЕРОВ , АТАКА ! САМО РУСИЯ !

2014.11.07 | 23:18

2
и теб ли те боли
поручик Ржевски

2014.11.09 | 06:23

9
БСП и ГЕРБ са братя престъпници - уроди , родени от читавата майка БКП със зловещия акушер Държавна сигурност ! На бунището ! АТАКА на власт ! ВОЛЕН ПРЕМИЕР ! Излизане от ЕС и НАТО ! Курс към ЕВРАЗИЙСКАТА ОБЩНОСТ ! Това е спасението !

2014.11.09 | 06:23

8
Последен гърч на ТИКВОЧА МУТРАГЕНОВ ! ГЕРБ е на смъртния одър ! Тиквата е легнал със скръстени ръце и свещичката догаря ! Където е ГЕРБ , там е смъртта и мизерията ! Борисов ви ги гарантира ! ГЕРБ умира обективно заедно с прислугата ! Нямат кауза освен кражбите ! КРАДЦИ и ЛЪЖЦИ СТЕ ! ПРЕДАТЕЛИ и чужди слуги ! Ръководството ви са смес от комунисти , милиционери , мутри и прости хора ! В АТАКА е ПРАВДАТА ! САМО ВОЛЕН !
Болен Сидерасуглу

2014.11.09 | 06:22

7
За БСП хич не ми пука, аз съм от Атака и пак ще разтварям на Амед дукяна, да смуча рязаната му пушка!

2014.11.09 | 06:21

6
Добре де, а Пирински, Манолова,Янаки, Гечев и още някой друг къде са?

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини