АБВ все още без решение за участие в новия кабинет

  • 04 ноември 2014 17:35

  • 1470
  • 3
АБВ все още без решение за участие в новия кабинет
© Булфото

Все още не е взето решение дали АБВ ще участва в новото правителство. Това каза пред журналисти в Народното събрание председателят на ПГ на АБВ Ивайло КалфинИвайло Калфин Ивайло Георгиев Калфин е роден на 30 май 1964 г. в София. През 1983 година завършва 9-та Френска.

"Има принципна договорка, че ако ние участваме, то тогава ще има възможност за представителство в изпълнителната власт. На този етап не мога да потвърдя, че съм склонен да поема министерско кресло, но се чувствам добре в парламента. Ще решим дали да участваме и по какъв начин в новото правителство", заяви Калфин.

Той каза, че предполага, че в следващите дни ще вземат това решение. "Имаме доста неща, свързани с данъчната система, но не е мястото и начина през медиите да преговаряме с ГЕРБ", каза още Ивайло КалфинИвайло Калфин Ивайло Георгиев Калфин е роден на 30 май 1964 г. в София. През 1983 година завършва 9-та Френска.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1470 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Любо Ангелов от Бургас член на ПП АТАКА

2014.11.04 | 23:49

3
Салям алейкум братя сидерасти, нима забравихте че ние от АТАКА подкрепихме изборният закон на Мая Манолова, с което помогнахме на Бат Сали да стане депутат?Нима забравихте че АТАКА крепеше кворумът на ДПС и БСП повече от година? Нима забравихте че със мълчанието на АТАКА , АТАКА гласува заедно със ДПС и БСП и избраха Пеевски за шеф на ДАНС? Нима забравихте Комисиите на АТАКА за Авиотряд 28, които не доказаха никакви нарушения?Нима забравихте как Волен Сидеров удари полицай и не последва нищо? Нима забравихте как АТАКА не направи нищо срещу мюфтииството което поиска земи? Нима забравихте че докато БСП и ДПС управляваха със помоща на АТАКА и Волен Сидеров - КТБ ФАЛИРА ? Помни Сидерасто помни, иначе лошо. Сeга отивай да се кланяш на телевизията на Аллах-АлфаТВ

2014.11.04 | 22:32

2
АБВ е създадено единствено и само за това евреина Калфин да стане министър. А България без цензура беше създадена единствено и само за това Бареков да стане евродепутат.
SMART ZA BOIKYYGLY -DARTA KURVA NA DOGAN

2014.11.04 | 22:32

1
BOIKO CIGANSKIA TURZIN E YBIEC NA NARODA!!!!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини