Янев: Цветанов да признае пазила ли е полицията Цар Киро

  • 05 октомври 2011 07:58

  • 1937
  • 5
Янев: Цветанов да признае пазила ли е полицията Цар Киро
© Булфото

Случаят Катуница няма да отшуми, защото безобразията в ръководството на МВР са страшни, заяви в сутрешния блок на Нова телевизия лидерът на РЗС Яне ЯневЯне Янев Яне Георгиев Янев е роден на 22 април 1971 г. в Сандански.   Завършил е математическа гимназия,.

"Искам да призова Веселин ВучковВеселин Вучков Веселин Бориславов Вучков е роден на 26 декември 1968 г. в село Стоб, Кюстендилско. През 1994 г. да си признае дали е казвал да се пази Кирил Рашков. Ако си признае – Цветанов и Вучков да си подадат оставката. Ако не го каже, аз ще го кажа и ще го докажа, че Вучков го е казал", заяви Янев.

Тази информация я имаме от служители на МВР, поясни лидерът на РЗС.

Системата е дестабилизирана и положението във вътрешното ведомство е крайно нетърпима, уточни Янев.

"Искам да си признае Веселин ВучковВеселин Вучков Веселин Бориславов Вучков е роден на 26 декември 1968 г. в село Стоб, Кюстендилско. През 1994 г. обаждал ли му се е Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа да му каже да бъде пазен Цар Киро и той от своя страна разпореждал ли си е за това", каза още веднъж Янев.

"Никой не може да бъде пазен. Пред закона са равни всички, допълни той.

Яне ЯневЯне Янев Яне Георгиев Янев е роден на 22 април 1971 г. в Сандански.   Завършил е математическа гимназия, заяви още, че ако Цветан Цветанов си подаде оставката, депутатите на РЗС ще подкрепят закона "Попова".
 

Последвайте канала на

Десислава Станева
1937 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар
Аз

2011.10.05 | 17:24

5
Много ясно че го е пазила и тептърва ще го пази ! Този гнусен порестъпник осигурява хиляди гласове за мутрата нойко(престъпниока бойко) ! Всеки народ си заслужава управниците !
Гого

2011.10.05 | 17:24

4
Как няма полицията да пази златната кокошка Цар Киро нали им снася кинти. Това е поредния пирон във ковчега на Герб сами се закопават или предизвестена смърт. Единственото със което ще се запомни управлението висока безработица корупция и ниски доходи и някакви си мижави километри магистрала.
AJ4A

2011.10.05 | 14:39

3
Янееееееее, това ли е най-големия и най-важен проблем на България. Като няма какво друго да говориш, или по-точно казано като "ролята ти" в обществото не предвижда друго да правиш, така ще си приказваш и по подобие на едни други създания и ти ще "разпалва" етническата карта, за да намериш подходящ отдушник за насъбралото се напрежение в обществото следствие не на управлението само на ГЕРБ, а следствие последователната анти-народна политика на държавата през последните не 22, а 67 години. Защо не запиташ министър Цветанов т.нар. Цар Киро бил ли е агент на ДС или не е бил и ако е бил на кого е служил и чии интереси е защитавал!?!?! Защо не попиташ министърката в отпуск и кандидат за вицепрезидент М. Попова кога ще бъдат публично обявени имената на лицата от съдебната система, виновни или съпричастни за осъждането на България в европейския съд - не само тези от висшите ешалони на съдебната власт, а и тези от районните, окръжните и апелативните райони!?!? Защо не попиташ министър Дянков колко пари е загубила държавата от действията или бездействията на тези представители на т.нар. независима съдебна власт и защо държавата не прави нищо за да си събере парите от виновните лица!?!?! Защо не коментираш цената на АЕЦ Белене, която нашите родолюбци се готвят да платят на руснаците в условията на световна рецесия - през призмата на факта, че наскоро в Иран бе завършен строежа на друга руска АЕЦ с цена около 10 пъти по-ниска от нашата, въпреки, че е строена в продължение на около 25 години!?!?! Защо не попиташ Бойко Борисов и министър Дянков защо нон-стоп говорят за данъчни облекчения, като в същото време говорят за огромни дупки в бюджета. С какво ще ги напълнят - с инертни материали и отпадъци от т.нар. магистрали ли!?!? Да не продължавам с въпросите другарю Яне от Сандански, че с твоето родолюбие, работохолизъм и национализъм ....... докато се осмелиш да попиташ, надявам се вече хем ти да не се изживяваш като велик политик, хем и да ги няма горе-споменатите, та да няма и кой да питаш. Има и кой да ги попита и къде да ги разпита, а се надявам съвсем скоро да дойде и денят за "питане"!
4

2011.10.05 | 13:05

2
W W W .ORIGINALNI.BE - - - ЗАКУПИ СИ ЕКИПЧЕТО НА ЛЮБИМИЯТ ФУТБОЛЕН ОТБОР ПРИ НАС - сезон 2011/2012!!!
Славея

2011.10.05 | 12:32

1
Добре де... как да стане? На какво прилича това нещо? http://tinyurl.com/barack-obama-za-bulgaria

Добави коментар

Свързани видеа

Свързани галерии

Водещи новини