Коларова: МОН приключи с условията за усвояване на структурните фондове (видео)

  • 03 ноември 2014 11:20

  • 2150
  • 0
Коларова: МОН приключи с условията за усвояване на структурните фондове (видео)
©

Екипът на МОН успя да приключи с 4-те предварителни условия, които бяха задължителни за усвояване на структурните фондове.

Това заяви на отчетна пресконференция служебният министър на образованието и науката доц. Румяна КолароваРумяна Коларова Доц. д-р Румяна Коларова е родена на 10 юни 1956 г. в София. Румяна Коларова е университетски.

Акцент в експозето й бе Оперативна програма „Наука и образование за интелигентен растеж“, която тя определи като изключително важна и определяща за бъдещето на страната.

Основният ни ангажимент беше да не забавяме изпълнението на задачите, но и максимално да ускорим тяхното изпълнение, подчерта Коларова, която отбеляза, че сред основните приоритети на нейния екип е бил планът за действие за развитие на педагогическите кадри.

Следващото правителство трябва да продължи да работи върху стратегията за научни изследвания и стратегията за висше образование, те трябва да бъдат приети, подчерта тя.

В сферата на професионалното образование ние развихме концепция, която трябва да бъде доразвита, допълни доц. Румяна КолароваРумяна Коларова Доц. д-р Румяна Коларова е родена на 10 юни 1956 г. в София. Румяна Коларова е университетски.

Последвайте канала на

2150 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани видеа

Свързани галерии

Водещи новини