Започват консултациите в Президентството

  • 31 октомври 2014 07:29

  • 1474
  • 3
Започват консултациите в Президентството
©

Започват първите консултации в Президентството.

Държавният глава Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното ще проведе разговори с представители на АБВ и "Атака". От партията на Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа обаче заявиха още преди дни, че няма да участват в консултациите.

Припомняме ви, че вчера новата власт беше договорена. ГЕРБ и Реформаторите са готови да подпишат коалиционно споразумение. Те ще направят правителство на малцинството, но очакват програмна подкрепа от Патриотичния фронт и от АБВ, които няма да участват с министри, а само с подпис под общата програма.

Последвайте канала на

Десислава Станева
1474 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2014.10.31 | 17:05

3
Само АТАКА и ВОЛЕН.
до BBisPedal

2014.10.31 | 17:03

2
А каква е алтернативата на Бойко - това е проблема. Местан и Сидеров - тая България затова ли я спасяваха бабите и дядовците ни от турците - сега да им я дадем на тепсия?! Или Волен - тоя е луд:) Бойко не е добър избор, но е най-малкото зло.
BBisPedal

2014.10.31 | 17:02

1
Ако ГЕРБ се върне на власт, всички предприемачи, интелигенция, учени, млади учени, ИТ специалисти, музиканти, писатели и т.н. се гответе за емиграция! Вождът и учителят, другарят генерал Боко Тиквата не търпи нищо „по-умно” от него! Ще бъдат закрити малкото останали успешни предприятия! Ще бъде съсипан най-старият Софийския университет! Ще бъде закрита най-старата институция БАН! Ще бъде нарочно орязан бюджета и спрени всички проекти! Интелигенцията ще бъде доведена до пълна мизерия! Много чужденци с бизнес в България се канят да закрият всичко! Ще ви управляват мутри и биячи с основно и средно образование!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини