Журналисти: Безсмислено е да се прави кабинет на малцинството

  • 28 октомври 2014 19:52

  • 2061
  • 1
Журналисти: Безсмислено е да се прави кабинет на малцинството
© Булфото

Безсмислено е да се създава кабинет на малцинството. Това би било кауза пердута и щеше да зависи преди всичко от ДПС, което не е приемливо и за Реформаторския блок, и за ГЕРБ.

Това заяви пред камерите на TV7 журналистът Петко Георгиев. "Принципните аргументи на Лютви МестанЛютви Местан Лютви Ахмед Местан е роден в село Чорбаджийско. Завършил е българска филология   в срещу Патриотичния фронт не му пречеха преди 6 месеца да е в коалиция с "Атака". Затова сега те заявяват подкрепата си за каквото и да било правителство, просто за тях излизането от властта ще е много тежък удар. Основното е, че те не са приемлив партньор за нито една от формулите на управление, смята журналистът. Кога сме виждали политици да застанат един до друг и да обсъждат своите различия? Това е началото на една нова политическа култура, което е достойно за приветстване", допълни още Георгиев.

Според журналиста Светлана Шаренкова, има известен страх в най-голямата политическа сила и конкретно от страна на лидера й Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г. "Мисля, че последните две седмици се загубихме във формули и самите преговарящи малко се объркаха. Правителство обаче трябва да има и ще има. В крайна сметка, трябва да се върви към политиката на възможното, а това е дясна коалиция," категорична е Шаренкова. "Лошото е, че последните години сложиха клеймо на понятието коалиционно управление и затова политиците се боят от този "горещ картоф", допълни още журналистката.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
2061 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
тото

2014.10.29 | 15:42

1
Безмислено е заглавието!Журналист ,се превърна в до...на професия, като ду.ач!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини