Сидеров е готов да взриви етническия мир, заяви президентът

  • 20 май 2011 20:15

  • 820
  • 1
Сидеров е готов да взриви етническия мир, заяви президентът
©

В центъра на София се създава провокация, която не е позната за цялата ни нова история. Затова аз смятам, че медиите, обществото трябва много остро да осъдят подобен род провокации.

Това каза в центъра на Кърджали президентът Георги ПървановГеорги Първанов Георги Седефчов Първанов е президент на България през периода 2002-2011 г. През 2002 г. встъпва в по повод кървавите сблъсъци между привърженици на „Атака” с мюсюлмани, съобщава Дарик радио.

Държавният глава определи инцидента като „игра с огъня”.

„Свидетели сме на почти ежедневни провокации от страна на Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа, провокации, които създадоха доста напрежение в отношенията с нашите съседи. Но сега виждаме, че Сидеров и Атака са готови, за да запазят единия процент в рейтинга си, да взривят кампанията, готови са да взривят етническия мир”, коментира президентът.

По думите му най-лошият сценарий за предизборната кампания, която предстои, е тя да бъде етнизирана и поставена на поставена на религиозна основа.

„Провокира се, търси се конфликт на етническа основа. Търси се, защото очевидно, Сидеров, който безусловно подкрепяше дори и грешните решения на правителството, сега търси отчаяно начин да избяга от кораба. И го прави по най-грубия и най-безотговорния начин”, каза още Георги ПървановГеорги Първанов Георги Седефчов Първанов е президент на България през периода 2002-2011 г. През 2002 г. встъпва в и призова съдебната власт и компетентните органи да проведат необходимите разследвания и виновниците да бъдат показани пред обществото.

 

Последвайте канала на

820 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
I d

2011.06.22 | 21:50

1
Волен си е прав да си ходят в турция и да зимамат и мангасаряните с тях

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини