Академици и ГЕРБ обсъдиха ситуацията в България (видео)

  • 17 октомври 2014 12:40

  • 3044
  • 8
Академици и ГЕРБ обсъдиха ситуацията в България (видео)
© Булфото

Днес се проведе среща между академичен и индустриален клуб "Добри Желязков“ и представители на ГЕРБ, предаде репортер на Novini.bg.

Събитието се състоя в централата на партията и се проведе по настояване и желание от страна на академиците. Учените са заявили пред най-голямата парламентарно представена партия, че на България е необходимо стабилно управление, обяви председателят на БАН акад. Стефан Воденичаров. Пагубно ще е за държавата, ако влезем в спиралата, избори след избори. Предстоят ни още срещи, на които ще засегнем темите за икономическото и стопанското развитие на страната, допълни той.

Това са дни с голяма тежест и важност за българската нация. Тези неща ще минат и ние трябва да гледаме напред. Изборите минаха. И правителство ще се състави. Ние трябва да помним, че имаме проблеми с демографията, с българската земя. Имаме проблеми с нацията, като гени, като състав. Имаме проблеми с нашите сънародници, които искат да ги наричаме роми, което значи ромеи, което значи римляни. Те играят все по-голяма роля в живота на нашата държава. докато решаваме всекидневните проблеми, не трябва да забравяме големите проблеми на нацията, предупреди акад. Антон Дончев

От ГЕРБ заявиха, че е било обсъдено ускоряването на въвеждането на електронно управление. Лиляна ПавловаЛиляна Павлова Лиляна Павлова Николова е министър за Българското председателство на Съвета на ЕС 2018. Родена беше категорична, че ако ГЕРБ съставят правителство, ще съгласуват и ще взимат съвети за своето управление от академиците и индустриалците в България.
Попитан какво мисли за репликата "феодални старчета", отправена към учените от БАН от бившия финансовия министър Симеон ДянковСимеон Дянков Симеон Денчев Дянков е роден на 13 юли 1970 г. в София. Завършил е езиковата гимназия в Ловеч. Учи, акад. Стефан Воденичаров отговори: "България трябва да гледа напред. В България трябва да спрем да се обръщаме назад, за да не се спъваме".

Последвайте канала на

Филип Епитропов
3044 8

Свързани новини

Коментари 8

Добави коментар
Лъчо

2014.10.20 | 17:49

8
Как ли са намерили общ език. Предполагам, че с академиците не е говорил лично Лидерът На Великета Партия.

2014.10.20 | 17:49

7
Колко ви плати Рапон-Бей бе мърши да говорите за мафитската партия Герб!
Lyubo Angelov

2014.10.20 | 17:49

6
Гласвуаш за АТАКА получаваш ДПС
BOIKYYGLY HANUMATA NA DOGANG GALTA TURSKA SPERMA

2014.10.20 | 17:48

5
GERB E TURSKA PARTIA-PATERICA NA DPS I DOGAN
вишисто

2014.10.18 | 10:11

4
Писнало ми е на К.ра от пишман доценти професори и академици.Повечето от тях освен доносници и агенти на ДС да бъдат за нищо друго не стават.Вервайте ми. И мнооого лъжат - безобразно лъжат.
rossen4i4o

2014.10.17 | 22:23

3
защо ли не ми се Вярва в думите на Тези Академик-Индустриалци , от всичко казано и превърнато в закони по тяхната логика / заплащане по залък на ден и дрешка на година / сме заприличали на полу-живи същества със зверски привички , ако ТЕЗИ уродливо крадливи властници продължават да Си изработват закони с глави във висините /без да гледат НАЗАД / лошо ЩЕ СЕ препънат , може и падането да е фатално

2014.10.17 | 22:23

2
Как намерихте общ език ?
АЗ

2014.10.17 | 17:04

1
АМИ ТОЙ, КАКВО МАЖЕ ОСВЕН ДА ГОВОРИ КАКВОТО МОЖЕ...

Добави коментар

Свързани видеа

Свързани галерии

Водещи новини