Джамбазки: Условия за постове не поставяме

  • 17 октомври 2014 09:13

  • 1209
  • 1
Джамбазки: Условия за постове не поставяме
©

За нас управлението не е самоцел, но си даваме сметка, че хората, които са ни подкрепили, очакват нещата, които сме им говорили, да започнат да се случват. Не може всичко, но можем да преговаряме с партията, спечелила най-много гласове в тази посока, заяви в "Добро утро, България!" Ангел Джамбазки от ВМРО.

Той подчерта, че в предложенията и на ГЕРБ, и на Реформаторския блок има разумни неща, които биха били добри за държавата и оттук насетне всичко е въпрос на събиране на програмите.

Призна обаче, че разговорите с Реформаторския блок ще са трудни заради присъствието на партията на Касим Дал, която, по думите му, е "копие на ДПС".

"Имаме принципни възражения и този разговор ще се води трудно", отбеляза Джамбазки.

Той подчерта, че Патриотичният фронт не поставя условия за министерски кресла, но настояват всички кадри на ДПС да бъдат изметени от държавни постове. Това можело да стане, като се въведе конкурс за заемането на държавни длъжности и тогава хората на ДПС щели автоматично да отпаднат, защото болшинството от тях са неграмотни и не могат да си напишат името на български език.

Последвайте канала на

Нора Виткова
1209 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
iuj

2014.10.17 | 18:22

1
Джамбаски ,то и сега ги има конкурсите .Конкурсите ги провеждат подвластни на ДПС служители ,кото имат за задача кадъра на ДПС да спечели конкурса Така ,че нищо ново не казваш

Добави коментар

Водещи новини