Миков: Вървим към дясно управление

  • 15 октомври 2014 12:22

  • 3335
  • 6
Миков: Вървим към дясно управление
© Булфото

Парламентът трябва да бъде свикан максимално бързо. Не може да се говори, че има много работа, а учредителното заседание на НС да се бави. 22 октомври е нашата дата.

Това обяви лидерът на БСП Михаил МиковМихаил Миков Михаил Райков Миков е съвременен български политик, депутат и председател на 42-то Народно след края на срещата при президента Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното. Трябва да се премине към действие. Учредително заседание на НС, конструиране на политическо мнозинство и връчване на мандат за съставяне на правителство. Политическите консултации между ГЕРБ и другите парламентарно представените партии, могат да си вървят. Те нямат нищо общо с работата на парламента. Няма време за бюджета. Няма време за важните проблеми, които гражданите искат да бъдат решени, каза още Миков.

Вървим към дясно управление. Невъзможно мнозинство между ГЕРБ и БСП поради идейни различия. ГЕРБ пък вчера заявиха, че няма да работят с ДПС. Вече се очертава новата коалиция, което означава, че няма да има проблеми. Също така чувам, че някои ходят на консултации направо в Банкя. Няма да казвам имена, вие ще се сетите за кой говоря, разкри лидерът на социалистите.

Новият кабинет трябва да поеме отговорността за бюджета за 2015 година. Не може после новото правителство да се оправдава с бюджета, защото той е внесен от служебния кабинет, категоричен беше той. Подкрепих Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа за включването на телевизионните камери. Домакинът прецени, че няма нужда. Не съм държал особено, да се изявявам заедно с Плевнелиев след края на тази среща, завърши Миков. 

Последвайте канала на

Филип Епитропов
3335 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар

2014.10.16 | 09:08

2
Хората искат ГЕРБ и Бойко Борисов! Останалото е плява!
1234

2014.10.16 | 09:09

6
ПОЛУЧИХТЕ ГО!!!!!!!И ЩЕ ГЛЕДАМЕ СЕИР.КАК СЕГА БОЙКО ЩЕ КАЗВА ВЕЧЕ **АЗ КАЗАХ,АЗ РАЗПОРЕДИХ,АЗ ЗАБРАНИХ**ПРИ ПОЛОЖЕНИЕ ЧЕ ЩЕ СА ТРИ ПАРТИИ ТРЯБВА ВЕЧЕ ДА КАЗВА **НИЕ ВЗЕХМЕ РЕШЕНИЯ НИЕ ТТОВА ,НИЕ ОНОВА.НЕЗНАМ КАК ЩЕ СИ ПРЕГЛЪТНЕ ЕГОТО ЧЕ ТОЙ Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ВСИЧКИ ДРУГИ СА БОКЛУЦИ.НЕ МИ СЕ ВЯРВА ДА ИСКАРАТ ЕДНА ГОДИНА

2014.10.16 | 09:08

3
Хората не искат идиоти , които да увеличават тока с 10 , 20 или 50 % като ТИКВАТА ! ! Хората не искат идиот , който да ни прави овчари и да ни влошава живота ! Хората не искат мутри , крадци и лъжци да управляват България
Бай Марин

2014.10.16 | 09:09

5
Вкарахте НЕК в тръба с 2 милиарда дългове. Натресохте му Цанков Камък, Белене и американнските Марици. Кой да ги плаща тези пари? Къде бяхте да протестирате, когато ставаха белите ? Не ви бяха платили още май. Сега и да пищите файда няма. Или цените нагоре или фалит на НЕК. Май точно това ви трябва, за да го купят евтино господарите на които слугувате, предатели мръсни.
BOIKO E KRADEC I YBIEC

2014.10.16 | 09:08

4
S DVE DUMI -SMART ZA BOIKO KURVATA NA DOGAN-TOVA E

2014.10.16 | 09:08

1
Миков наздраве!Материал за ракия да има...другото бошлаф работа!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини