Калфин иска свикване на Консултативния съвет по национална сигурност

  • 26 септември 2011 13:34

  • 1190
  • 1
Калфин иска свикване на Консултативния съвет по национална сигурност
© Булфото

Случващото се в Катуница е повод за свикване на Консултативния съвет за национална сигурност, ако аз бях президент, бих направил точно това.

Това заяви  в ефира на РАДИО К2 кандидат-президентът на БСП Ивайло КалфинИвайло Калфин Ивайло Георгиев Калфин е роден на 30 май 1964 г. в София. През 1983 година завършва 9-та Френска. Според него, проблемът в Катуница е знак за натрупване на напрежение от доста време в цялата страна, а първопричината за него се крие в липсата на недоверие в институциите.

Евродепутатът изрази притеснението си относно нетърпимостта и разделението, насаждани у хората. Калфин бе категоричен - държавата трябва да си върши работата и институциите трябва да работят, което по негово мнение в момента не се случва.

Убийството на момчето ясно показва недоверие в правосъдието и в държавата, каза още кандидат-президентът. Той призова премиера Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, вместо да се крие, да даде отговор на въпроса какво е правил като главен секретар и като министър-председател. Начинът за справянето със сериозния проблем в Катуница е като се върне доверието на гражданите в държавните структури, заяви Калфин.

Кандидат-президентът на БСП призова Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа да прекъсне отпуската си и да се яви в парламента, за да даде обяснение какво прави МВР.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1190 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
вало

2011.09.28 | 17:08

1
абе ей тъпчо и какво ще решите като се съберете,знаете ли че ви трябва армия / която я нямате / полицията дебне шофьорите за да пише актове и да пълни хазната , а какво става в кварталите не им пука,хората си изоставиха лозята и нивите защото циганите им обират всичко,малоумници такива

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини