Мехмед Дикме: ДПС ще загуби половината от гласовете си

  • 20 май 2011 08:32

  • 2014
  • 2
Мехмед Дикме: ДПС ще загуби половината от гласовете си
©

ДПС ще регистрира първата си загуба от 2001 г. с отлив на гласовете. Това заяви бившият министър на земеделието Мехмед Дикме в предаването "Здравей България" по Нова тв.

Отливът от гласовете за хората на Доган ще стигнат до 50%. Младото поколение в ДПС не желае да се запази статуквото, не искат да се подчиняват на лидерите и искат да има промени, твърди Дикме. Резултатите от изборите ще бъдат повлияни и от приватизацията на Булгартабак, загатна бившия земеделски министър. Самият Дикме беше отстранен от правителството на Симеон Сакскобургготски именно заради идеята да бъде продаден тютюневия холдинг. Защо "Булгартабак" се продава непосредствено преди изборите, попита риторично Дикме и допълни, че в зависимост от инвеститора и бъдещето на компанията зависи накъде ще отиде вота на смесените райони. Приватизацията може да отговори на въпроса дали има тайна коалиция между ГЕРБ и ДПС, заяви Мехмед Дикме.

За разлика от Ахмед ДоганАхмед Доган Ахмед Демир Доган  е роден на 29 март 1954 година в с. Пчеларово, Добрич, но изкарва голяма част от аз познавам родителите си. Работният ми ден не започва с чаша уиски, продължи с атаките към Сокола ексземеделският министър. Бившият му заместник Касим Дал трябва да се извини за политиката, с която се е съгласявал и която е прилагал в помощ на лидера Ахмед ДоганАхмед Доган Ахмед Демир Доган  е роден на 29 март 1954 година в с. Пчеларово, Добрич, но изкарва голяма част от обяви Дикме.

Последвайте канала на

2014 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2013.03.03 | 23:28

2
Боят настава, тупкат сърца ни - ето ги близо наште душмани. Дързост дружина вярна, сговорна - ний не сме веке рая покорна. Дързост дружина вярна, сговорна - ний не сме веке рая покорна. Бийте, братя, Бог е с нас, вража порода - бой за чест и свобода, за мила рода. О, майко моя, родино мила, земя си красна, райска градина. О, майко моя, родино мила, земя си красна, райска градина. Нека с тоз удар врага да смажем, нека му гордо, братя, докажем, че сме строшили мръсни окови, че сме свободни, а не робове. Че сме строшили мръсни окови, че сме свободни, а не робове. Бийте, братя, Бог е с нас, вража порода - бой за чест и свобода, за мила рода. О, майко моя, родино мила, земя си красна, райска градина. О, майко моя, родино мила, земя си красна, райска градина.

2013.03.03 | 23:26

1
Добра новина. Българи гласувайте за Сидеров за да не ви управляват турци и български продажници.

Добави коментар

Водещи новини