Вижте скритите декларации на Близнашки и министрите (обновена)

  • 14 август 2014 17:00

  • 6282
  • 7
Вижте скритите декларации на Близнашки и министрите (обновена)
© Булфото

Част от служебните министри все още са в състояние на "несъвместимост" - става ясно от попълнените задължителни декларации за конфликт на интереси.

По закон членовете на правителството не могат да заемат друга държавна длъжност, да развиват търговска дейност, да участват в управлението на неправителствени организации, да упражняват свободна професия или да са част от предизборни щабове на партии и коалиции.

Премиерът Георги БлизнашкиГеорги Близнашки Проф. Георги Петков Близнашки е роден на 4 октомври 1956 г. в с. Скравена, Софийска коментира, че има едномесечен срок, в който проблемът да бъде отстранен. Няма да допусна несъвместимост, аз съм един от хората, които са въвели тези правила преди 25 години и бъдете сигурни, ще проконтролирам всичко това. Но те имат едномесечен срок да се освободят от всички други странични ангажименти, заяви той.

Вицепремиерът и министър на правосъдието Христо ИвановХристо Иванов Роден е на 13 септември 1974 г. в София.   Христо Иванов е магистър по право от Софийския посочва участието в неправителствени организации, същото се отнася и за министрите на отбраната, културата и на спорта Велизар ШаламановВелизар Шаламанов Велизар Шаламанов е роден на 24 декември 1961 г. в гр. Карлово. Завършва с отличие и златен медал, Мартин ИвановМартин Иванов Мартин Иванов е роден на 4 август 1970 г. във Велико Търново. Мартин Иванов е магистър по история и Евгения РадановаЕвгения Раданова Евгения Раданова е родена в София на 4 ноември 1977 г. Възпитаник е на 132-ро СОУ в София, спортен. Вицепремиерът по еврофондовете Илияна ЦановаИлияна Цанова Илияна Цанова е родена на 19 януари 1976 г. в гр. София. Магистър по финанси от Университета за участва в борда на директорите на инвестиционен фонд. Министърът на икономиката Васил ЩоновВасил Щонов Васил Щонов е роден на 25 април 1972 г. в гр. Пловдив. Възпитаник е на Английската езикова гимназия посочва участие в Съвета на директорите на няколко търговски дружества. Премиерът Георги БлизнашкиГеорги Близнашки Проф. Георги Петков Близнашки е роден на 4 октомври 1956 г. в с. Скравена, Софийска и министрите на здравеопазването, транспорта и на външните работи са се възползвали от правото декларираното да не се публикува.

В късния следобед днес от пресслужбата на "Дондуков" 2 разпратиха мейл до медиите, в който обявяват, че на сайта на Президентството може да бъдат намерени "декларациите с пълното им съдържание на служебния министър-председател Георги БлизнашкиГеорги Близнашки Проф. Георги Петков Близнашки е роден на 4 октомври 1956 г. в с. Скравена, Софийска и на членовете на служебното правителство Румяна Коларова, Мирослав Ненков, Николина Ангелкова, Даниел Митов и Евгения РадановаЕвгения Раданова Евгения Раданова е родена в София на 4 ноември 1977 г. Възпитаник е на 132-ро СОУ в София, спортен, подадени в изискване на Закона за предотвратяване и установяване на конфликт на интереси".

Декларациите са публикувани в раздел Администрация/Декларации. Може да ги видите ТУК

Последвайте канала на

Константин Тодоров
6282 7

Свързани новини

Коментари 7

Добави коментар

2014.08.16 | 15:55

7
Допълнение !!! ТИКВАТА има болен мозък ! Тъп бандит , бивш комунист и агент на ДС ,избран от враговете на българите САЩ и ЕС да изпълнява плана по унищожението на БЪЛГАРИЯ ! За награда има чадър срещу затвора и разрешение да краде на воля ! САМО АТАКА ! САМО ВОЛЕН и ТАШЕВА ! СУПЕР СА !

2014.08.16 | 15:55

6
Да , ама в България НЯМА по - голям изрод , урод и ПРЕСТЪПНИК от ТИКВАТА !Комунист ,бандит , наркотрафикант , възпитаник на ДС - българското ГЕСТАПО в Симеоново ! Само тоя крадед и лъжец е виновен за всички бедствия ! ГОСПОД ни предупреждава ! В затвора или поне при Бирата , а не във властта !!!САМО ВОЛЕН и АТАКА !
MARABA ANADOLSKİ

2014.08.16 | 15:54

3
BULGARİSTAN MASHALLAH POLİTİKA=BOYKO&MESTAN KOALİTSİYA.

2014.08.16 | 15:55

5
я троловете от АТАКА и БСП знаят турски, каква изненада!

2014.08.16 | 15:54

4
А за зам. министъра от МОН Валери Младенов защо нищо не пишете.Как само за 2-3г стана и професорче и му намериха веднага местенце в управлението на крадците от Техническия университет.

2014.08.16 | 15:54

2
Не може ТИКВА , мутроидиот и бандит да ни е премиер ! ВОЛЕН и АТАКА да управляват БЪЛГАРИЯ !
MARABA ANADOLSKİ

2014.08.15 | 17:28

1
BOYKO&MESTAN KOALİTSİYA=BULGARİSTA MASHALLAH POLİTİKA.

Добави коментар

Водещи новини