БСП: КОЙ стои зад политическата метла? Бойко Борисов! (видео)

  • 14 август 2014 14:30

  • 9960
  • 52
БСП: КОЙ стои зад политическата метла? Бойко Борисов! (видео)
©

ГЕРБ ускорено навлиза в изпълнителната власт, преди да са проведени предсрочните парламентарни избори. Прави се опит на както на централно, така и на местно ниво да се поставят хора, свързани с ГЕРБ.  Това повдига въпроси за характера на служебното правителство и гарантира неравностойни условия за различните партии преди изборите. Това заяви на пресконференция зам.-председателят на БСП Янаки Стоилов.

Имаме основание да смятаме, че президентът и служебният кабинет обслужват интересите на ГЕРБ, добави Стоилов.Той направи паралел със служебното правителство на Марин РайковМарин Райков Марин Райков е министър-председател и министър на външните работи на България от 12 март до 29 май през 2013 г., когато не били направени почти никакви промени в  заварената администрация след управлението на ГЕРБ. От БСП апелират назначенията да бъдат професионално обосновани и само там, където са необходими.

По думите на Янаки Стоилов за някои от новоназначените на отговорни длъжности кадри има съмнения за конфликт на интереси.

Въпросът, който трябва да си си зададе гражданското общество за политическата метла, която прави служебното правителство, е "КОЙ", заяви Мая МаноловаМая МаноловаМая Божидарова Манолова е български политик, народен представител от парламентарната група на. Кой стои зад назначенията - кадри на ГЕРБ, направени от служебното правителство? Очевидно е, че това не е нито премиерът Близнашки, нито президентът Плевнелиев, а шефът на тези кадри - Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г. Той неведнъж се е хвалил с дисциплината, която цари в ГЕРБ. Това правителство е правителство на ГЕРБ. Няма как някой да твърди, че това е политически неутрално правителство, каквото би следвало да е едно служебно правителство. То е политически оцветено. То е и планът "Б" на Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г за след изборите. Ако ГЕРБ не спечели пълно мнозинство, служебният кабинет ще продължи да управлява. Безобразен е и начинът, по който лидерът на ГЕРБ рекетира българските граждани. Той чертае апокалиптични картини, които по думите му, ще се случат, ако ГЕРБ не спечели изборите. Мисля обаче, че от ГЕРБ ще пренавият пружината, подчерта социалистката. Манолова каза, че описваната от ГЕРБ апокалиптична картина за финансовото състояние на държавата е повече от пресилена, ако се гледат обективните данни. Зам.-председателят на БСП Драгомир СтойневДрагомир Стойнев Драгомир Велков Стойнев е роден на 6 май 1976 г. в Триполи, Либия. Той е икономист, възпитаник на допълни, че данните на НАП показват с 400 млн. лв. повече събрани приходи от данъци и осигуровки.

Попитан за назначението на Ваньо ТановВаньо Танов Генерал-майор Ваньо Митков Танов е бивш директор на Националната служба "Борба с организираната като директор на Агенция "Митници", Янаки Стоилов заяви: "Състоянието на митниците в  последните години никога не е задоволително, но защо винаги се прибягва до назначения, които да потвърждават тези язви? Вместо  да се търсят решения, които да доведат до по-добро, постоянно се връщаме към варианти, които трябва да обслужват едни или други  групи, да запазват общия подход, който съществува в тези структури". По повод кандидатурата за български еврокомисар, Стоилов каза, че на едни от разговорите при президента е било постигнато съгласие, че трябва да се проведат консултации между  основните партии, за да се формира българска позиция по въпроса, но такива не са направени. "До момента не чухме нито виждане от страна на служебното правителство, нито от посочения за кандидат за български еврокомисар какви са основните проблеми  пред външната политика на Европейския съюз", коментира Стоилов. "На нас не ни дават аргументи какви европейски и какви български въпроси ще бъдат решени чрез тази кандидатура", допълни той.

Заместник-председателят на БСП Драгомир СтойневДрагомир Стойнев Драгомир Велков Стойнев е роден на 6 май 1976 г. в Триполи, Либия. Той е икономист, възпитаник на посочи, че служебният кабинет подготвя почвата за бъдещо управление на  ГЕРБ. По думите му се готви реваншизъм, прикрит под ревизия на управлението на Пламен ОрешарскиПламен Орешарски Доц. д-р ик. Пламен Василев Орешарски е български финансист, преподавател и политик. Роден е на 21.




 

Последвайте канала на

Константин Тодоров
9960 52

Свързани новини

Коментари 52

Добави коментар

2014.08.15 | 18:26

52
Когато от БСП и ДПС правиха чистки и си назначаваха свои хора кой стоеше зад политическата метла.Бойко ви каза ясно в очите че няма да е вашата и като се върне на власт тези хора ще си ходят.Сега няма смисъл да ми се жалвате.По интересното е обаче защо от РБ и НФСБ защитават хората поставени от ДПС и БСП на важни постове.За кого по принцип държат тези две партии които уш се спрягат за патерици на ГЕРБ а подкрепят хората на ДПС и БСП.

2014.08.15 | 18:26

51
Всяко управление , ако не изпълнява ПЛАНЪТ СИДЕРОВ ще бъде продължение на досегашната 25 г. политика на унищожение на българите : ограбване , емиграция , мизерия , безработица , ТУРЦИЗАЦИЯ , циганизация и европедерастия ! САМО АТАКА !

2014.08.15 | 18:26

50
Бойко е прав за РБ но същото се отнася и за НФСБ.Кой управлява последната една година ГЕРБ ли? Защо никой не търси сметка на БСП,ДПС и АТАКА за техните назначени хора а се атакува само по ГЕРБ.До коя партия са по близки РБ и НФСБ ако не до БСП и ДПС.

2014.08.15 | 18:26

49
Турците от АТАКА БСП и д?П много ги е страх от ГЕРБ, много добре, вече знам за кой ще гласувам!
DO ANALNOTO TIKVE BOIKO IBRIKA

2014.08.15 | 12:48

9
DA GO LAPATE S BOIKYYGLY NA DOGAN I SPERMATA MU
KUR ZA GERB

2014.08.15 | 18:26

48
KURVATA BOIKO DA GO VKARAT V LUDICATA DA SE LEKUVA-TOZI ZOVEK E OPASEN NE ZNAE KAKVO PRAVI TOZ IZROD

2014.08.15 | 18:25

47
Еми за какво седите така чакате този боклук пак да властва Вдигнете хората докато е време Този боклук трябва на народа мьртьв!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2014.08.15 | 18:25

42
Да защо не като Бойко винаги е бил изкупителна жертва за кражбите на другите и винаги си измиват ръцете с него.Може при БСП и ДПС да е било по зле но винаги Бойко го изкарват най черния.
ЕСМА

2014.08.15 | 12:47

4
Ти си червен лайнар.
избирател

2014.08.15 | 18:25

46
С назначени от турците и комунистите хора честни избори не могат да се направят. Трябва тотално да се сменят.
sdbv

2014.08.15 | 18:25

45
Шибаните червени лайна да си стоят в дупката!! Когато преди година унищожиха работещата администрация съобразиха ли се с някой?? Нещастни лайнари-за 14 месеца откраднаха 14 млрд. лв и ги натрупаха като дълг от 5000 лв на всеки един българин! Всички боклуци от БСП,ДПС и Атака са за бесило!!! Боклуци

2014.08.15 | 18:25

44
НЕ МЕТЛА СТЪРГАЛКА ТРЯБВА ДА ВИ ИСТЪРЖЪТ СИЧКИТЕ ЧЕРВЕНИ НЕКАДЪРНИЦИ.

2014.08.15 | 18:25

43
герб е комунистическа партия

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини