РБ решават за Кънев на конгрес през септември

  • 07 август 2014 09:11

  • 2199
  • 1
РБ решават за Кънев на конгрес през септември
© Булфото

Лидерите на БЗНС, Движение "България на гражданите", ДСБ, СДС и Народна партия "Свобода и достойнство", които заседаваха до късно снощи в столична бирария, решиха в първата половина на септември да свикат конгрес. Реформаторският блок (РБ) ще избере свой председател на него, съобщи Дарик.

Решението идва след като в понеделник лидерът на ДСБ Радан КъневРадан Кънев Радан Кънев е роден на 30 септември 1975 г. в гр. София. Завършва столичната френска гимназия и подаде оставка като говорител на РБ, заради несъгласие, че политически крила в коалицията. Според него те разговарят еднолично с председателя на ГЕРБ Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г. Веднага след това група активисти на Гражданския съвет към блока издигнаха кандидатурата на Кънев за негов председател.

Според неофициална информация обаче, лобита в СДС и партията на Меглена КуневаМеглена Кунева Меглена Кунева е български политик, първи европейски комисар от България. Кунева е родена на 22 са против оглавяването на Реформаторския блок от Радан КъневРадан Кънев Радан Кънев е роден на 30 септември 1975 г. в гр. София. Завършва столичната френска гимназия и.

Лидерите на партиите членки на блока излязоха снощи с шест точки, в които отново подчертаха единството на Блока и потвърдиха план за консолидация на Съюза към създаване на единен политически субект.

Обсъдена е и възможността за разширение на Блока, като потенциални партньори са "Протестна мрежа" и "Зелените", които напуснаха Съюза преди евроизборите.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
2199 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2014.08.07 | 17:06

1
Ясен Петров с неясен умисъл си е сложил най-новото селфи ха ха

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини