Не е важно кой какво ще обещае, а какво реално ще се свърши, обяви Калфин

  • 06 август 2014 21:20

  • 1150
  • 4
Не е важно кой какво ще обещае, а какво реално ще се свърши, обяви Калфин
© Булфото

Не е важно кой какво ще обещае, а какво реално ще се свърши. Това заяви на среща с бизнеса и браншови организации във Варна, Ивайло КалфинИвайло Калфин Ивайло Георгиев Калфин е роден на 30 май 1964 г. в София. През 1983 година завършва 9-та Френска, зам.председател на ПП АБВ, цитиран от пресцентъра на партията.

По време на дискусията мнозинството от присъстващите изказаха мнение, че във Варненски регион трябва да се направят редица инвестиции, които да са съобразени с потребностите.

Ивайло КалфинИвайло Калфин Ивайло Георгиев Калфин е роден на 30 май 1964 г. в София. През 1983 година завършва 9-та Френска коментира, че Варна и регионът са умален модел на всичко, което се случва в България. По думите му има сбъркана политика на индустриален капацитет, а също така и на начина на привличане на инвестиции.

Калфин подчерта, че решение на тези проблеми са възможни, чрез редица мерки, заложени в политическата платформа на АБВ.

Като основни области за работа Калфин посочи преодоляването на демографския срив, реформи в здравеопазването, образованието, социалната сфера.

Според зам.-председателя на АБВ основният проблем на икономиката на страната е лошият профил – зависимост от евтина работна ръка, множество микрофирми, не можещи да си позволят инвестиции, защото са на ръба на оцеляването. „Това трябва да се промени чрез целенасочена икономическа политика”, подчерта Калфин.

Като начин той посочи създаването на национален инвестиционен фонд за подпомагане на бизнеса, както и редица облекчения, включително и административните изисквания. „Наша цел е до 2020 година всички административни услуги да са достъпни по електронен път”, допълни Ивайло КалфинИвайло Калфин Ивайло Георгиев Калфин е роден на 30 май 1964 г. в София. През 1983 година завършва 9-та Френска.

Въвеждането на почасова работа и заплащане и улеснението при наемане на работна ръка също би допринесло за подобряване на икономиката на страната, посочи още той.

Последвайте канала на

1150 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
ДГ

2014.08.07 | 09:42

4
ЯКО СЕ НАГУШИ И ПРИКАЗВАШ САМО СРЕЩУ ЗАПЛАЩАНЕ.... ЗАСРАМИ СЕ!
Joro

2014.08.07 | 09:41

3
Да, добре , другарю - понеже въобще не ви помним какви московски бездейни подлоги сте!!!!! Не че алтернативи има - винаги е имало само една партия!!!

2014.08.07 | 08:17

2
Калфа , путьо , знаем те още от Евролевицата на Сашо Апашо ! Чеп за зеле не става от теб ! Първан трипера и Румен пикнята ?! Пфуууу ! НИЩОЖЕСТВА !ВСИЧКИ за АТАКА !

2014.08.07 | 08:17

1
Като ви гледам до сега, само обещавате, единствен Борисов направи нещо.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини