БСП е силна, каузата ни е безсмъртна, ще победим, обяви Станишев на Бузлуджа (видео)

  • 02 август 2014 11:50

  • 5331
  • 67
БСП е силна, каузата ни е безсмъртна, ще победим, обяви Станишев на Бузлуджа (видео)
© Булфото

Всяка година идваме на тази поляна, за да се пречистим и заредим. Идваме като победители. БСП е най-демократичната лява партия, която никога няма да се откаже от каузата си. За последните 13 години имах честта да се кача тук като лидер на БСП. Това каза президентът на ПЕС Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на по време на Националния събор на връх Бузлуджа пред симпатизанти на БСП.

Никога няма да забравя Бузлуджа от 2009 година, когато претърпяхме провал на изборите. Ние дойдохме тук, за да намерим нови сили. Трябва да стане ясно на хората, които губят надежда, че има кой да ги защити. Има различен път за България от този, който чертае ГЕРБ. БСП е силата, която работи за хората. Искам всички вие да ходите с високо вдигнати глави. БСП е силата, която съгражда - инфраструктура, работи места, която се грижи за възрастните, която дава шанс на младите, силата която създава справедливост. Без справедливост няма държава, категоричен беше Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на.

Ние сме различни от другите партии. Бъдете сигурни, че в годините, в които сме управлявали сме направили много повече от всички други, заяви Станишев. Само за последната година правителството направи за България в пъти повече, отколкото правителството на ГЕРБ и се гордеем с това.

Преди една година поехме тежка отговорност. Искахме да променим България, да променим света. Не ни стигнаха силите, нямахме достатъчно подкрепа. След последните европейски избори много хора ми се обадиха да ме подкрепят. Убеден съм, че на 5 октомври всички ние ще докажем, че сме силни и даваме шанс на страната.

Станишев призова симпатизантите си за подкрепа. Няма как да се бориш с монополите, ако хората, които защитаваш не отидат да гласуват. Искам в следващите седмици всеки един от нас да отиде при хората за да им кажем какво сме направили и какво ще направим. Нашата дума на две не се дели - ние правим каквото сме обещали, обяви Станишев.

В момента има негласна коалиция между президента, ГЕРБ и ДПС. Това е задкулисието, което иска да ви ограби. На тези избори става дума за съдбата на държавата. Лидерът на ПЕС призова да не се допуска отново управление на ГЕРБ. Ние сме силата, която няма да допусне това да се случи. „С нови сили и вяра ще победим на 5 октомври! Победа!“.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
5331 67

Свързани новини

Коментари 67

Добави коментар

2014.08.04 | 08:32

67
КАУЗАТА ВИ Е УМРЕЛА, ЩЕ ПУКНЕТЕ

2014.08.04 | 08:32

66
Кого ще побеждава тоя? То народ не остана
до 50

2014.08.04 | 08:32

65
само лъжи, лъжи и измислици, най - големите мошенници защитаваш
ГРАДАЦИЯ

2014.08.04 | 08:32

64
ЛЪЖЕЦ,ПО-ГОЛЯМ ЛЪЖЕЦ,ПАТОЛОГИЧЕН ЛЪЖЕЦ, СТАНИШЕВ !

2014.08.04 | 08:32

63
бсп = вечен дефицит, вечно ниски и замразени доходи, вечни заеми, вечна далавера, вечна нищета, вечна деградация. Винагаи е било при тях така и такащ ще бъде. Само опорните точки разцъфтяват

2014.08.04 | 08:31

62
Това правителство пропива парите на бедстващите на Бузлуджа, а на засегнатите райони нищо. От къде иначе да са тези пари. Миналата година резервите на министерствата за бедствия олигарски ги раздаде популистки веднага след протестите.

2014.08.04 | 08:31

61
Давайте , продължавайте да се делите на комунисти, националисти , гербаджии , депесари , атакисти и всякакви и ще я прокопсате! Не можахте да разберете , че един народ е силен , когато е обединен.Те от това имат полза - да ви делят и да печелят за ваша сметка.Не искам да живея в държава , в която манипулативно разделят хората на части и използват простотията на народа , за да си пренареждат картите.

2014.08.04 | 08:31

60
Днешното ядене и пиене го плаща народа, а не бсп. То са поне няколко милиона. Правителство за бедстващите няма, а за ядене и банкети на бузлуджа пари намира.
Великия

2014.08.04 | 08:31

59
Къква показателна снимка - един смеейки се бесзрамно измамник и хиляди начумерени и гледайки го недоверчиво хора - и въпреки това продължават с лъжливите лозунги и демагогия - не съм виждал по бесзрамна сган ...

2014.08.04 | 08:31

58
На това сме се наслушали на Станишев.Няма по-добър от него в агитацията,но резултатите му са коренно различни.

Добави коментар

Свързани видеа

Свързани галерии

Водещи новини