Никога в БСП битките не са честни, каза Дончева

  • 31 юли 2014 08:29

  • 3152
  • 0
Никога в БСП битките не са честни, каза Дончева
©

Никога в БСП битките не са честни. Води се пропагандна война. Това обяви в сутрешния блок на бТВ лидерът на „Движение 21“ и адвокат Татяна Дончева.

Коментарът й дойде, след като бе помолена да коментира избора на Михаил МиковМихаил Миков Михаил Райков Миков е съвременен български политик, депутат и председател на 42-то Народно за шеф на столетницата. Тя обаче не отговори дали е имало подмяна на вота.

„Остана статуквото според мен несравнено. Основният недостатък на Мишо в цялата ситуация е, че няма да направи никакви промени в никакви посоки. Той е конформист“, посочи още Дончева.

Според нея това, че се разбира с всички, е извоювала победата на Миков. „Виждали са на него като на човек, който най-малко ще им навреди“, смята тя.

Въпреки това тя отбеляза, че „той е народен човек и не е пудра някаква“ и „че хората в БСП имат нужда от надежда“.

На въпрос как вижда представянето на Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г на следващите избори, Татяна Дончева изтъкна: „Да, той ще има силно представяне, но съвсем не достатъчно. Освен това поведението на ГЕРБ, БСП, ДПС и Атака показаха хронични слабости“.

Като адвокат на един от служителите в КТБ Татяна Дончева отбеляза, че върху бъдещето на банката са заложени заплатите на много хора. „Това е проблемът, който прави банковата криза“, категорична бе тя.

„Смятам, че основните политически сили, които ще кандидатстваме в тези избори, трябва да показваме решение на задачата и да се осигури решение, което да минимизира сътресенията за държавната икономика“.

Последвайте канала на

3152 0

Свързани новини

Свързани галерии

Водещи новини