Калфин: Станишев е виновен за разделението в ляво

  • 29 юли 2014 07:56

  • 1541
  • 3
Калфин: Станишев е виновен за разделението в ляво
©

Трябва да дадем време на Михаил МиковМихаил Миков Михаил Райков Миков е съвременен български политик, депутат и председател на 42-то Народно, за да покаже дали е готов за промени. Това е важно и за България, не само за партията. Много е важно БСП да си направи изводите защо се стигне до тук. Няма да е хубаво да се следва политиката на стария председател, който винаги обвиняваше другите за неволите и грешките.

Това каза пред камерите на БНТ Ивайло КалфинИвайло Калфин Ивайло Георгиев Калфин е роден на 30 май 1964 г. в София. През 1983 година завършва 9-та Френска от АБВ. За АБВ резултатите са най-добри, там където БСП е най-слабо, в големите градове. Господин Миков трябва да забрави миналото. На изборите ще се явим отделно, но това не означава, че след изборите няма да водим разговори. Вече сме отправили покана към БСП да обсъдим предизборните си програми, разкри Калфин. АБВ се създаде заради политиката, която водеше Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на. Той е главния виновник за разделението в лявото. Бяха допуснати много грешки. Станишев затвори партията и ръководството. Спря диалога вътре в партията и с гражданското общество. Всеки, който мислеше различно, беше изключван. Той се опитва да си запази влиянието в БСП и явно иска да реди депутатските листи, но не знам дали ще бъде оставен да го направи, каза още Калфин.

Пътят на АБВ е ясен. Ние искаме да променим политиката в България. Бюджетът няма нужда бъде актуализиран. Няма идея защо правителството направи такова предложение. Явно то си живее свой собствен живот. Искат да се създаде впечатлението за изкуствена криза, която после да бъде разрешена по изкуствен начин, завърши Калфин.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
1541 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2014.07.29 | 13:56

3
След време образувайте ГДЕ за Калфин и ЖЗИ за Румката Петков.

2014.07.29 | 13:55

2
Щом Станишев е виновен за всичко сега след като го няма можете спокойно да разпуснете АБВ. Нали
ДГ

2014.07.29 | 13:45

1
КАЛФИН Е ПРОСТО ЕДИН ЗАВИСТНИК!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини