Миро Найденов се застъпи за свой зам.- министър

  • 19 май 2011 17:53

  • 910
  • 0
Миро Найденов се застъпи за свой зам.- министър
©

Мирослав НайденовМирослав Найденов Д-р Мирослав Христофоров Найденов е бивш министър на земеделието и храните в правителството на защити своя заместник Светлана Боянова по повод проверката, която засяга нейната работа, предаде БНР.

Става дума за нарушение на закона от нейна страна при прехвърлянето на 300 дка земеделска земя, на която да бъдат изградени възобновяеми енергийни източници. Министърът обясни, че промяна на предназначението на земеделски земи се разрешава от междуведомствена комисия и Светлана Боянова не би могла да вземе еднолично такова решение.


"Това, което имам като информация към момента е, че няма абсолютно никакво нарушение от страна на заместник-министър Боянова, заяви министър Мирослав НайденовМирослав Найденов Д-р Мирослав Христофоров Найденов е бивш министър на земеделието и храните в правителството на.


Министър Найденов прехвърли към премиера въпроса за евентуално освобождаване на Светлана Боянова. По думите му министър-председателят е в правото си да отстрани всеки от заместник-министрите и Найденов ще се съгласи с него.

Последвайте канала на

Десислава Станева
910 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини