Още един зам.-министър гърми

  • 19 май 2011 14:28

  • 684
  • 0
Още един зам.-министър гърми
©

До края на деня може да бъде освободен още един заместник-министър, този път в земеделското министерство, съобщи премиерът Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г. По думите му в момента се извършва проверка относно прехвърлянето на 300 декара земеделска земя, на която да бъдат изградени възобновяеми енергийни източници, което е в нарушение на закона.

„Правя проверка дали 300 декара обработваема земеделска земя са преотредени за фотоволтаици. Ако е така, то в рамките на днешния ден ще поискам оставката", обясни премиерът.

По-рано стана ясно, че заместник-министрите на земеделието Светлана Боянова и Георги Костов не са подавали оставки и никой не ги е искал.

Примерът Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г заяви сутринта, че има намерение да направи още една промяна, като или смени, или добави един заместник-министър в аграрното министерство.

Последвайте канала на

Десислава Станева
684 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини