Ангел Славчев с остри нападки срещу Бареков, разкри кой е истинският лидер на ББЦ

  • 20 юли 2014 11:50

  • 17355
  • 59
Ангел Славчев с остри нападки срещу Бареков, разкри кой е истинският лидер на ББЦ
©

Ангел Славчев, един от най-приближените хора на лидера на България без цензура Николай БарековНиколай Бареков Николай Тихомиров Бареков е роден на 16 октомври 1972 година в град Пловдив, България. Завършва и зам.-председател на партията, изпрати отворено писмо до медиите.

В него той напада остро бившият телевизионен водещ като обявява, че сваля политическото си и морално доверие от него. Славчев разкрива и кой според него е истинският лидер на ББЦ и заявява, че напуска партията. Публикуваме пълния текст на писмото без редакторска намеса.

"Вече близо година "България без цензура" е част от политическата действителност в България. Нейният лидер Николай БарековНиколай Бареков Николай Тихомиров Бареков е роден на 16 октомври 1972 година в град Пловдив, България. Завършва бе избран за евродепутат на изборите на 25 май. В много свои изяви той говори за просперитета и бъдещето на страната, обещава бомбастични неща, представя се за следващия министър-председател, раздава министерски постове, разпределя пари, "оправя" здравеопазването, заплашва корупцията с операция "чисти ръце", размахва пръст на политици, че ще ги вкара в затвора и пр.

В същото време в партия ББЦ текат процеси, които говорят за съвсем други намерения, които нямат нищо общо с красивите обещания. Но и това не е най-странното. Най-странното и позорното е, че всъщност Николай БарековНиколай Бареков Николай Тихомиров Бареков е роден на 16 октомври 1972 година в град Пловдив, България. Завършва не е истинският лидер на ББЦ. Той се оказа просто една марионетка, задействана и ръководена всекидневно от депутата от ДПС - Делян ПеевскиДелян ПеевскиБизнесменът и депутат вече 4 мандата от гражданската квота на ДПС Делян Пеевски е роден в София на.

Изпращам ви позицията си относно процесите, които се случват в ПП "България без цензура". С това писмо ви уведомявам, че свалям политическото си и морално доверие от председателя на партията - г-н Николай БарековНиколай Бареков Николай Тихомиров Бареков е роден на 16 октомври 1972 година в град Пловдив, България. Завършва. С този акт си подавам и оставката като заместник председател и член на ПП "България без цензура".

Дълго време вярвах в думите и обещанията на Николай БарековНиколай Бареков Николай Тихомиров Бареков е роден на 16 октомври 1972 година в град Пловдив, България. Завършва. Надявах се, че всички заедно ще успеем да възродим държавата, че ще сложим край на политическата мафия. Очаквах, че ще дадем ново начало за нашата родина и шанс за реализация на всички българи и най-вече на младите. Горях от желание и не жалих сили в името на общото благо: обикалях страната, срещах се с хора, поемах ангажимента да бъдем новите стожери на българския дух и веднъж завинаги да изтръгнем властта от ръцете на статуквото, доминирано от партите във властта и най-много от ДПС.

По време на изборите за Европарламент и до ден днешен виждам нещо, с което не мога и няма да се примиря. „България без цензура“ се създаде с идеята да НЕ бъде лидерска партия, а бе превърната в диктаторска! От учредяването си до днес всяко решение се взима еднолично. Незачитането на колективния орган доведе дотам, в публичното пространство да се лансират противоречиви тези, като желанието да се възстанови ту монархията, ту народната република. Пласират се и абсурдни идеи, а някои са направо идиотски. Примерите как Бареков ще е следващият министър-председател и как ще натика политици в затвора след 5 октомври са напълно достатъчни и красноречиви.

Това, което ме порази обаче, е че всъщност Николай БарековНиколай Бареков Николай Тихомиров Бареков е роден на 16 октомври 1972 година в град Пловдив, България. Завършва е само формалният лидер на тази партия, а истинският се казва Делян ПеевскиДелян ПеевскиБизнесменът и депутат вече 4 мандата от гражданската квота на ДПС Делян Пеевски е роден в София на! Заявявам това съвсем отговорно. Дълго време се съмнявах и смятах, че се заблуждавам, но фактите са по-силни. Съдете сами. Секретарят на партията, на когото Бареков е делигирал огромна власт, както и неговата асистентка са хора трайно свързани със семейство Пеевски. Стефан Кенов бе лично назначен от Бареков за главен секретар, като видно е имал за цел да изхвърли от структурите всички нормално мислещи и борещи се за каузи хора. Същият този Кенов е син на д-р Георги Стефанов Кенов, втори мандат кмет от ДПС на община Сунгурларе .

В един от последните ми разговори с Николай БарековНиколай Бареков Николай Тихомиров Бареков е роден на 16 октомври 1972 година в град Пловдив, България. Завършва аз поставих ребром въпроса, че Стефан Кенов създава интриги и раздори в цялата партия и че няма нито една структура, която да не е засегната от неговото неадекватно и грубиянско поведение. Добавих и това, че Кенов е бил близък приятел и съратник на депутата от ДПС Пеевски, когато двамата са се подвизавали в младежката организация на НДСВ. Същият проявявал апетити да оглави НДСВ и след това да я "поднесе на тепсия" на ДПС. Твърдят го хора, работили по онова време с него. Казах на Бареков още, че има недоволство по места, защото много хора още не са си получили обещаните пари като застъпници по време на последните избори на 25 май. Не му спестих и истината, че в структурите на ББЦ влизат все повече хора от обкръжението на ДПС, което е в крещящо противоречие с нашите ценности, идеи и принципи. Настоях Кенов да бъде незабавно уволнен от тази длъжност, но отговорът на Бареков беше: “Докато аз съм председател, Кенов ще бъде главен секретар и ще отговаря за структурите, а който иска неговата оставка, значи иска и моята. Партията ще бъде като ДПС - председателя си има главен секретар.“

След този разговор разбрах, че съмненията ми за водещата роля на Пеевски в ББЦ са факт. Това се потвърждава и от всекидневните разговори на двамата, които се водят по специален телефон с чужда карта. Бареков се опитва да обяснява всичко това с приятелските отношения, които имал с депутата от ДПС от дълго време, но вече мнозина смятат, че става въпрос за съвсем други неща. Неслучайно след всеки разговор следват указания какво да се прави и каква нова теза да се защитава. Разбрах, че хората като мен с чисти сърца, патриотите,тези, които вярваха, че ще работим за истински промени в страната сме били подло излъгани, ловко манипулирани и измамени!

Аз направих своя избор да се разделя с Николай БарековНиколай Бареков Николай Тихомиров Бареков е роден на 16 октомври 1972 година в град Пловдив, България. Завършва и ББЦ, защото нямам намерение с хилядите съмишленици на сдружение "Граждански контрол" да легитимираме фалшивия образ на този “голям“ борец срещу неправдите и политическата мафия. Честта и достойнството са по-ценни от всички задкулисни пазарлъци. Аз и моите колеги отказваме да бъдем маши на ДПС и нейните кукловоди.

Само преди дни от Бареков бе лансиран и новият стар политик г-н Софиянски като част от ББЦ и финансов съветник. Този солов акт на действие от страна на Бареков за пореден път доказа, че той олицетворява всичко останало, но не и реална алтернатива в политиката. Операция „чисти ръце“, с която той толкова се хвали, със Софиянски и Пеевски ли ще я реализира?! Благодаря! България трябва веднъж завинаги да се раздели с всички тези политици на прехода и техните мекерета, защото тези хора докараха страната до мизерното положение, в което се намираме.

Сдружение „Граждански контрол“, на което съм председател, даде своя принос ПП „България без цензура“ да придобие популярност, като вля над 15 хил. човека в структурите на партията. Идната седмица официално ще призова всички лидери на сдружението в страната да направят допитване до нашите членове и симпатизанти сами да вземат решение дали да останат част от един политически субект, обслужващ чужди интереси или ще напуснат с достойнство този фарс, наречен „новият политик“ Бареков. Защото той се оказа просто "книжният тигър" на Делян ПеевскиДелян ПеевскиБизнесменът и депутат вече 4 мандата от гражданската квота на ДПС Делян Пеевски е роден в София на и ДПС.

Съветвам всички здравомислещи хора в организацията да не се поддават на натиска, който със сигурност ще им бъде приложен, да не се поддават на изкушенията, които им се предлагат! Всичко е лицемерие и лъжа. Вече минах през всички тези фази - на "съветване" чрез sms, позвънявания късно вечер, намеци, съпътствани от грубиянски тон, както и подмятания, че "имаме едни борци, които ако направиш грешна стъпка, ще те смачкат, пък имаш и деца“. Пробвал е и да ме купи, като ми е предлагал огромна заплата, за да си кротувам.

Скъпи приятели и съмишленици, България не се продава! Не се прегъвайте и не предавайте идеите и мечтите си на политически лицемери като Бареков и неговият ментор Пеевски! Няма нищо по-свято от Родината!", завършва Славчев.

Филип Епитропов
17355 59

Свързани новини

Коментари 59

Добави коментар
Радо

2014.07.29 | 21:02

59
Ей, има надежда. Не всички са се продали и не всички могат да бъдат купени. Все още има хора, борещи се за чиста и свята България. Браво Ангеле!

2014.07.29 | 21:00

58
Аз не мога да разбера каква роля играеше Ц.Василев в схемата за ББЦ и защо се скараха с Пеевски но рано или късно ще се разбере.

2014.07.21 | 21:41

4
На златната кокошка приятел.

2014.07.29 | 21:00

57
Още като започна кампанията си за Евро-парламент се видя, че Пеевски и Доган стоят зад него.
до Барекoff

2014.07.29 | 21:00

56
ЕЙ ДУДУК НЕЩАСТЕН ЗАТОВА ЛИ НЕ ПЛАТИ ЗАПЛАТИ НА ХОРАТА ОТ КЪРТИЦАТА НЕЩАСТНИК, ЗАЩОТО ЦЯЛАТА ТИ ПАРТИЯ Е НА ДОГОВОР КЪМ НОУ ФРЕЙМ, КОЯТО ФАЛИРА И СЕГА ИСКАШ ПАРИ ОТ ТВ7 ЗА ДА РАЗДАДЕШ НА ЗАСТЪПНИЦИТЕ Си, МРЪСНИК, ЗАЩО ПЕЕВСКИ НЕ ТИ ДАДЕ Г-Н ЧИСТИ РЪЦЕ ПАРИЧКИ, ЗАЩОТО БАЛЪКА ВАСИЛЕВ НЯМА ВЕЧЕ ДА.ТИ ПЛАЩА ВОАЯЖИТЕ СЪС СИНА ТИ НИКОЛАЙ НА МАЧОВЕ НА АРСЕНАЛ ОТ БЮДЖЕТА НА ТВ7, И ПОСЛЕ КОЙ Я ФАЛИРА ТВ7, НАЛИ ТВОЯТА ЗАПЛАТА Е 8 БОНА В ТВ7, КАК ТАКА НА СЛАВЧЕВ Е 9, А ПЪК ТИ СИ ШЕФ НА ДВЕ ТЕЛЕВИЗИИ, ЕЙ НАРКОМАН ДО НИКЪДЕ НЯМА.ДА.СТИГНЕШ! АЙДЕ ВДИГАЙ СИ ТЕЛЕФОНА, ЧЕ ПЕЕВСКИ ТЕ ТЪРСИ ДА ТИ НАРЕДИ КАКВО ДА КАЖЕШ ЗА ДНЕС, КНИЖЕН ТИГЪР ТУРСКИ, ПЛАТИ СИ НА ТРОЛОВЕТЕ И ТАЯ ГОДИНА НЕМА ДА.ВИДАТ МОРЕ!
Факти!

2014.07.29 | 20:59

55
Всеки, който нож вади на ГЕРБ отива в забрава. Списъка е дълъг: АТАКА, БСП, ББЦ

2014.07.29 | 20:59

54
Май в ББЦ са попаднали и някои нормални хора !

2014.07.29 | 20:59

53
Всички могат да сгрешат в политическите си убеждения.Важното е грешките да се разпознаят и коригират възможно най-бързо.

2014.07.29 | 20:58

52
Кометарите са излишни... Истината все някога лъсва...

2014.07.29 | 20:58

51
И Бюрека излез корумпе като останалите май неговият кораб потъна!

2014.07.22 | 23:48

50
ДУДУК КЛИТОРОВ или ТИКВОЧ РАПОНОВ БУДОВ ??? За тези боклуци ли ще гласувате бе , БЪЛГАРИ ??? САМО ВОЛЕН ! САМО АТАКА ! ДА СЕ СПАСЯВАМЕ !
Lyubo Angelov

2014.07.22 | 23:48

49
АТАКА изчезна бе глупак.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини