Писанчев: Обстановката е твърде емоционална

  • 14 юли 2014 14:16

  • 1911
  • 0
Писанчев: Обстановката е твърде емоционална
©

С думите, че обстановката е твърде емоционална, председателят на ДАНС Владимир ПисанчевВладимир Писанчев Владимир Писанчев е роден през 1963 г. в град София. Магистър е от СУ „Св. Климент отказа коментар на думите на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов, който чрез медиите призова ръководителят на Агенцията за национална сигурност, както и още няколко души да бъдат арестувани заради ситуацията около Корпоративна търговска банка /КТБ/.

Всички останали въпроси по казуса с КТБ Писанчев насочи към прокуратурата. Писанчев беше отличен от министъра на културата Петър Стоянович с наградата "Златен век" заради няколко успешни операции, при които е пресечен трафик на културни ценности.

Високото отличие получиха и проф. Величко Минеков, и Павел Койчев. Церемонията беше прекъсната с викове от Атанас Стефанов, обявил се като част от организацията "Приятели на Русия и православния свят". Той настояваше Министерството на културата да направи проверка за изчезнал според него православен кръст при разкопките на Лъвов мост в столицата.

Заместник-министърът на културата Велислава Кръстева обясни на Стефанов, че вече четири пъти по негови сигнали са изпращани представители на различни институции на това място.

Последвайте канала на

Нора Виткова
1911 0

Свързани новини

Водещи новини