Виждат ДПС в ролята на застаряваща селска мома, оплака се Местан (обновена+видео)

  • 04 юли 2014 09:18

  • 4798
  • 19
Виждат ДПС в ролята на застаряваща селска мома, оплака се Местан (обновена+видео)
©

Надпревара на заклинанията наблюдаваме – кой по-силно се разграничава от ДПС? Кой по-яростно ще изрече заклинанието – Никога с ДПС?

Това коментира в кулоарите на парламента лидерът на ДПС Лютви МестанЛютви Местан Лютви Ахмед Местан е роден в село Чорбаджийско. Завършил е българска филология   в, след като за пореден път заседанието на Народното събрание пропадна, предаде репортер на Novini.bg.
Припомняме, депутатите от ГЕРБ и от Атака се зарекоха, че повече няма да влизат в пленарна зала в рамките на този парламент.

Как ще ги разпознаем тези партии, те изглежда нямат друг признак на идентичност, освен разграничаването от ДПС, недоумява Местан.

Ако това беше само една партия, щяхме да кажем – това е антиДПС партията. Обаче подобни заклинания чувам и отляво, и отдясно – Никога с ДПС. И в един миг човек би могъл да си помисли, че някой вижда ДПС в ролята на една застаряваща селска мома, която чака да бъде пожелана, подчерта лидерът на ДПС.

Местан обаче бе категоричен: „ДПС обаче не може да бъде поставена в положението на застаряваща селска мома, която чака да бъде пожелана. ДПС знае своята стойност, идентичност, ДПС знае от кои ценности не може да отстъпи“.

По-късно, на извънредно свикана трибунка в парламента, лидерът на ДПС Лютви МестанЛютви Местан Лютви Ахмед Местан е роден в село Чорбаджийско. Завършил е българска филология   в направи официално изявление от името на парламентарната си група и поиска във вторник при председателя на НС да бъдат проведени нови консултации на политическите партии за законодателна промяна на НС до края на мандата на 42-то НС.

„Повтарям до края на мандата. Не да постигнем съгласие за седмичната програма, следващата, а за програмата от следващата сряда, буквално до 5 август, когато с указ на президента 42 НС ще бъде разпуснато, респективно и кабинетът Орешарски и ще се назначи служебен кабинет, който да проведе предсрочните парламентарни избори“, подчерта Местан.

Това е единственият начин, дори да има кворум, срядата да не се превърне в безкраен низ от процедурни хватки, смята лидерът на ДПС.

Според него единствено такива консултации, на които да се уточни много ясен консенсусен ред на НС до края на неговия мандат, ще бъде ясен знак към българските граждани, че парламентарно представените политически сили могат да осигурят нормалната работа на най-важния орган – законодателният, дори при условия на явна парламентарна криза“.

В края на изказването на лидера на ДПС журналистка го почерпи с, по думите й, черешите на Мая Манолова. С усмивка Лютви МестанЛютви Местан Лютви Ахмед Местан е роден в село Чорбаджийско. Завършил е българска филология   в се обърна към нея: „Аз не мога да откажа на една дама“ и си окачи две череши на ухото.

Последвайте канала на

4798 19

Свързани новини

Коментари 19

Добави коментар
Осман

2015.04.01 | 11:56

19
Най-после ДПС трябва да вземе цялата власт в ръцете си. Видя се че българите сами не могат да се управляват. Бай Ганьо си е Бай Ганьо.

2015.04.01 | 11:55

17
Като искаш да те управляват турци и се чувстваш такъв,заминавай в Турция!

2015.04.01 | 11:55

18
Е Местане,айде сега глупости, всички знаем, че ДПС е Младоженеца,а Атака е застаряващата побеляла селска мома!кой не я е хванал тая курва Атака- той не я е еб*л затова Доган и би шута на мръсната мастия Атака

2015.04.01 | 11:55

16
tikvata da spre da coka riazania na dogan

2014.07.10 | 12:31

15
хитрия помак нямам нищо против турците но алах е лайно точка

2014.07.04 | 23:18

5
KUR ZA BOIKO KURVATA-RODINATA MU E TURKISTAN!!!

2014.07.10 | 12:31

14
Народа избира Бойко,а диригентите не го допускат до властта и пускат тролове срещу него във всички медии.Това какво говори?
Венци

2014.07.10 | 12:31

13
''най-важния орган – законодателният'' - от кога има пък и такъв орган? Че и най-важния? На мене най-важния орган ми е стомаха, защото гладът е по-силен и от тока, това и вашия електорат може да го потвърди!!!

2014.07.10 | 12:31

12
DPS se poddarja s kupeni glasove no ne staree nalapa se sprekaleno mnogo vlast no ne preiajda ohte iska ne e stara moma jeni se niakolko pati s ndsv s bsp i posleno s bsp-ataka moderno 3v1 grupov seks postrada nai-mnogo volen siderov i skoro shte zavariat aspoha na ser-gei pregorial e ot duganoviia ,,murad,,

2014.07.10 | 12:30

11
DPS se poddarja s kupeni glasove i ne staree tsprati NDSV na bokluka posledno sasipa ATAKA I BSP postradalite da se pregarnat s NDSV i red salzi dva reda sopoli da poplacat i da nabliodavat kak skoro ste zavariavat aspuha na ser-GEI pregoren ot duganobiia ,,MURAD,, i zanapred da vnimavat s DPS

2014.07.10 | 12:30

10
Никаква мома не е ДПС , а стара турска к,урва кадъна ! ОТВРАТ ! СРАМ И ПОЗОР за тия , които я създадоха БКП , БСП , ДС , СЪДИИ ПРЕДАТЕЛИ , гробокопачи на БЪЛГАРИЯ ! САМО АТАКА !

2014.07.10 | 12:30

9
BOIKO KURVATA SI E VSE RAZKRAZENA PRED DOGAN-ERDOGAN -OBAMA I VSIZKI DRUGI

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини