Татяна Дончева: Оставката на Цацаров е свързана с края на сегашното правителство

  • 28 юни 2014 17:11

  • 14121
  • 0
Татяна Дончева: Оставката на Цацаров е свързана с края на сегашното правителство
©

Сотир ЦацаровСотир Цацаров Сотир Цацаров е роден на 28 септември 1966 г. в гр. Пловдив. Средното си образование завършва в е зависим. За 300 млн. е конфликта между тези, които са взели кредитите и тези, които си ги искат. И другото е, че Цветан Василев има кредити към другите банкови институции, към които трябва да се издължи.Това каза лидерът на "Движение 21" Татяна ДончеваТатяна Дончева Татяна Дончева е завършила средно образование в Националната математическа гимназия и висше в в предаването на Сашо Диков по Нова телевизия.

Всичко което виждаме върви като сюжет, върви според назначенията, които прави, според делата, които прави. Това е, което се извлича от живия живот. Оставката на Цацаров е свързана с края на сегашното правителство. Той бе избран от Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г и Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа, а се оказа човек на Пеевски, заяви Татяна ДончеваТатяна Дончева Татяна Дончева е завършила средно образование в Националната математическа гимназия и висше в.

Сотир ЦацаровСотир Цацаров Сотир Цацаров е роден на 28 септември 1966 г. в гр. Пловдив. Средното си образование завършва в е добър администратор, но е работил само като съдия. Вижда се, че той не се справя. Динамиката при прокуратурата е много по-голяма. Трябва да имаш усет кога да натиснеш педала и кога да си дръпнеш крака. Цацаров няма отговори на въпросите, защото е попаднал в тресавище и там са го поставили собствените му подчинени и ДАНС. Може да се измъква, че разследването е срещу КТБ, но то е срещу КТБ. Няма такова действие за предотвратяване на източването. Генев е отскоро подуправител на банковия надзор, а източването не е отскоро. Значи трябва минимум няколко месеца да разследваш, за да повдигнеш обвинения. Груба грешка е привличането на Цветан Гунев за разследван още от началото. Ударът по КТБ е удар, който нито една банка не е претърпяла. Това е масиран удар на държавата по КТБ. За мен го подведоха Сарафов и службите. У нас трябва да си наясно, че статуквото не може да продължава. Едно и също задкулисие ръководи държавата, продължи Татяна ДончеваТатяна Дончева Татяна Дончева е завършила средно образование в Националната математическа гимназия и висше в.

Според Дончева трябва да стане ясно защо много знакови съдии си подадоха оставките. Роман ВасилевРоман Василев Роман Василев е министър за развитие на електронното правителство от 12 март 2013 г. до 29 май 2013 си подаде оставката скорострелно и Сотир ЦацаровСотир Цацаров Сотир Цацаров е роден на 28 септември 1966 г. в гр. Пловдив. Средното си образование завършва в знае защо, но не иска да каже. За много оставки главният прокурор ще трябва да обясни. Задължително трябва да се проверят съдиите и решенията им в Софийски градски съд, убедена е тя.

Защо вярвахте, че Сергей Станишев няма да замине за Брюксел. Та Станишев е разсипал структурите на партията, вързал я е с олигархията, лишил я е от експертния й потенциал, овързал я е в огромен възел с ДПС, смее се Дончева.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
14121 0

Свързани новини

Свързани галерии

Водещи новини