Ивайло Калфин: АБВ сме против сключване на споразумение с МВФ

  • 28 юни 2014 13:52

  • 1865
  • 0
Ивайло Калфин: АБВ сме против сключване на споразумение с МВФ
© Булфото

Проблемите на България се решават в България от българските институции, а българските институции са подвластни на българските граждани.  Не Европейският съюз ни решава проблемите. Това каза Ивайло КалфинИвайло Калфин Ивайло Георгиев Калфин е роден на 30 май 1964 г. в София. През 1983 година завършва 9-та Френска на учредителна конференция на АБВ като партия, съобщи Фокус.

„Ние сме против сключване на споразумение с Международният валутен фонд. Управляващите трябва да се съсредоточат върху решаване на проблемите, а не да викат Международния валутен фонд друг да ни решава проблемите. Проблемите се решават с диалог, със съгласие и тогава, когато българските граждани се мобилизират за тези цели”, убеден е Калфин.

Той допълни, че държавата е на всички граждани, а някои хора забогатяват и смучат от държавата и се обогатяват за сметка на огромната мизерия, която всички граждани са забелязали. „Политиката е сбъркана системно – тя не се състои в коледните надбавки за пенсионерите, а в това, всеки да си знае мястото – институциите да работят в публичния интерес, бизнесът да иска от държавата да спазва правилата, а не да ги нарушават”, каза Калфин.

„Сигурен съм, че с активна работа ще се представим много добре на следващите парламентарни избори. Няма алтернатива за България извън Европейския съюз, която да е очевидна, приемлива, видна и примамлива за България. Само, че това не значи ние да ходим и да следваме всяко нещо, което ни се каже”, обясни Ивайло КалфинИвайло Калфин Ивайло Георгиев Калфин е роден на 30 май 1964 г. в София. През 1983 година завършва 9-та Френска.

„Това означава държавата да има самочувствие и да участва в процесите, които се ориентират в Европа, да използва възможностите, които ни се предоставят".

Последвайте канала на

Мая Йорданова
1865 0

Свързани новини

Свързани галерии

Водещи новини