Курумбашев: ГЕРБ се бори с корупцията, както педофил пази детска градина

  • 16 септември 2011 08:20

  • 3580
  • 12
Курумбашев: ГЕРБ се бори с корупцията, както педофил пази детска градина
© Булфото

Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното беше притискан да даде подкуп както през 2007, така и през 2008 г.

Това заяви в студиото на бТВ депутатът от Коалиция за България Петър Курумбашев по повод скандала с общинските съветници, искали подкуп от Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното.

Сделката трябваше да се реализира, но беше върната от общинските съветници. Плевнелиев се обърна към мен за помощ и аз организирах среща между него и председателя на Столичния общински съвет Андрей Иванов. Общински съветник от ГЕРБ внесе докладна записка да не се прави замяна, а търг за имота, което създаваше предпоставки за корупция, допълни той.

Хората трябва да знаят, че корупционните практики, съществуващи в общината през 2007 г., не бяха забравени и от ГЕРБ през 2008 г. Ясно е, че ГЕРБ се бори с корупцията, както педофил пази детска градина, заяви депутатът от левицата.

Курумбашев отказа да участва в "игра на бикове и крави", т.е. да назове имената на общинските съветници. Той попита реторично, ако Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа е знаел за брокерите, колко от тях са станали общински съветници при управлението на ГЕРБ.

Цветанов твърди, че се бори с корупцията в България, но когато се отнася за корупция в редиците на управляващите, нещата стават други, каза още Петър Курумбашев.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
3580 12

Свързани новини

Коментари 12

Добави коментар
Гого

2012.01.13 | 22:59

12
То е ясно и на малките деца че Герб нищо не прави нито доходите се оправиха нито безработицата намаля. Но пък затова депутате станаха по богати. Докато не протестираме нищо няма да се оправи а само ще ни тъпчат!!!
АБВ

2012.01.13 | 22:59

11
Защо Курумбашев не разказва за корупцията когато те управляваха, а е седнал да обяснява само това, което е удобно за неговата партийка на чимшири,независимо дали е вярно или не.Важно е това ,че Плевналиев не е дал подкуп,което доказва неговата честност.Нека да изберем един честен ЧОВЕК за президент.

2012.01.13 | 22:59

10
Петре,Петре тая шия не е от туршия!
така лиии?

2012.01.13 | 22:58

9
KURumbasheffff, нещо много си наясно с педофилята,а?
стели

2012.01.13 | 22:58

8
За кого се мисли г-н Курумбашев.Как се бори корупция с 20 годишна история.Като е толкова отворен нека той да се бори да видим как ще стане.Нещо което е наслагва но и наслоявано с години как се оправя-Всички балалайка джии приказват за да откажат това правителство от тази си задача за да ги нарекат че са некадърни,но това е тежка задача за време напред така че по-добре да за мълчи ако обича.
Неми пука

2012.01.13 | 22:58

7
Неми пука за нито един български т.н. политик. Ама мога да кажа евала на хора , които не си сменят партията и принципите на всеки 4 години като дойдат избори. Този поне си кроти в БСП от както го знам. А Б.Б мина от Живков, през Царя и стана накрая и той идеолог. Едно време на кинопрегледите даваха мъжът и жената със сърпа и чука. Сега трябва да дадът него с мъркуча. Баси нацията сме. Да ни управлява пожарникар /бандит/. Ами навсичко отгоре е и позьор. Почти няма разлика с другите преди него. Юпитата поне бяха образовани. Костов си е професионалист в неговата област. А този ко да го пр`айм. Още немога да повярвам, че са го избрали за премиер. А и е трудно да обясня този факт на чужденците - англичани и италианци. Хем бандит , хем премиер. И италианците не харесват много Берлускони, ама между двамата балкан разлика. Каква е разликата между Балгария и Италия - в Италия държавата има мафия, а унас мафията си има държава. И защо някои хора са недоволни от ГЕРБ като те дойдоха с мнозинство. Един дядо казваше - очи гледали, очи плакали. Сега и аз ги търпя нищо , че не съм гласувал за тях.
AJ4A

2012.01.13 | 22:57

6
Хора, опомнете се!!! Няма Герб-ери, ДСБ, СДС и т.н. и никога не ги е имало. Както водата минава може да променя агрегатното си състояние, така и комунистите променят "агрегатното си състояние" - когато им трябва те са "парата", когато им трябва "замръзват", когато им трябва "потичат" по-бурно от Струма при Кресна. Правят това, което си искат и ЛЪЖАТ народа, че има плурализъм. Опитват се да създадат на всеки му по партийка, на всеки му по идол, за да накарат ГЛУПАЦИТЕ да отидат при урните, а не примерно ....... за гъби в гората или на почивка в чужбина. Всичко това се прави НЕ ЗА ДОБРОТО НА НАЦИЯТА И ДЪРЖАВАТА НИ, а за да се ИЗЛЪЖЕ ЗАПАДА, че милиони гласоподаватели стоят зад тази или онази партия, зад този или онзи политик!!!! 22 години вече народа е подложен на "планов шок", като симбиоза от "добрите" намерения на т.нар. червени и тъмно сини от времето на кръглата маса, да оправят страната с т.нар. планов преход, за да не страда много народа, или с т.нар. шокова терапия, за да не се мъчи дълго народа!!! В държава, в която няма правораздаване и толкова много убийства стоят неразкрити, какво гарантира честното броене на подадените гласове???? Човек убиват без страх, а от кой от какво ще се оплаши и какво би го накарало да преброи правилно и честно пуснатите бюлетини от гласоподавателите???? Избирателната система е направена, така че случайни да няма, а и ако случайно се появят, да могат да спечелят най-много кметското място в някое малко село, където повечето са роднини или близки приятели!!!! Да пазиш "главата" на комунистическия и авторитарен режим, държал в мъртва хватка държавата толкова десетилетия не е случайно занимание и няма да бъде поверено в ръцете на случаен човек!!!!

2011.09.24 | 08:27

5
ГЕРБ не се борят СРЕЩУ корупцията, а се борят за правото само ТЕ да прибират рушветите
ves666

2011.09.17 | 11:07

4
samo edni i sashti mysyri...
исто сранйе али у другог пакванйе

2011.09.17 | 11:06

3
И сега, като и преди разница нет.....

Добави коментар

Свързани видеа

Свързани галерии

Водещи новини