Георги Първанов се среща с чуждите дипломати

  • 16 септември 2011 07:12

  • 754
  • 1
Георги Първанов се среща с чуждите дипломати
© Булфото

Президентът Георги ПървановГеорги Първанов Георги Седефчов Първанов е президент на България през периода 2002-2011 г. През 2002 г. встъпва в ще проведе днес своята годишна среща с ръководителите и представителите на дипломатическите мисии у нас, съобщиха от прессекретариата на държавния глава.

Тази година срещата ще бъде в София и Перник.  В Перник кметът Росица Янакиева ще запознае президента и дипломатите с инвестиционните възможности в града и региона. По-късно ръководителите на дипломатически мисии и съпругите им, придружени от държавния глава и съпругата му, ще разгледат археологическите разкопки на крепостта "Кракра".

Програмата предвижда и благотворителен футболен мач между отборите на президента и на дипломатическия корпус, който ще се проведе на стадион "Миньор". Със събраните средства ще бъде изградена нова детска спортна площадка в Перник. Треньор на отбора на президента ще бъде Христо Бонев, а на отбора на дипломатите - Михаил Мадански.

Според програмата Зорка Първанова и съпругите на дипломатите ще се запознаят с дейността на Обединения детски комплекс в Перник.Те ще разгледат изложба-базар на произведения на Школата по изобразително изкуство, в която се обучават и деца със специфични образователни потребности. В театралния салон на Обединения детски комплекс те ще присъстват на ревю на традиционни народни носии и аксесоари.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
754 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2011.09.16 | 17:51

1
Аз пък мислех,че е отишъл да пука за пъдпъци.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини