Само след 3 месеца ще оправим всички ваши неудачи, закани се Цветанов

  • 19 юни 2014 12:18

  • 10598
  • 69
Само след 3 месеца ще оправим всички ваши неудачи, закани се Цветанов
©

Със създаването на този мастодонт ДАНС, в този си параметър, сигналите, които ще идват от Европа, а те идваха многократно, ще са много.

Това обяви от парламентарната трибуна бившият вътрешен министър Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа по време на разискванията за Закона за МВР.

Само след 3 месеца тук част от законодателството, което ще бъде променяно, ще промени всички тези неудачи. Затова говорим, че трябва плавно да си отидете от тук и недейте да правите всички тези закони, които нямат нищо общо с това, което декларирате в публичното пространство, каза още ексвътрешният министър.

Със закона вие премахвате правомощията на президента да оправи вашите неудачи, визирайки назначаването на Делян ПеевскиДелян ПеевскиБизнесменът и депутат вече 4 мандата от гражданската квота на ДПС Делян Пеевски е роден в София на за шеф на ДАНС. Вие самите правите неща, които съм убеден, че в един следващ парламент вие самите ще настоявате за такива промени. Всеки, който сега ще бъде назначен, няма да остане на тази длъжност, защото няма да е минал през конкурс, няма да има квалификация и съответния авторитет, категоричен бе Цветанов.

Знаете ли колко процента от бюджета на Министерство на вътрешните работи отиват за социална дейност, попита Цветанов и посочи - 3%. В момента ресурсът, който трябва да отделя МВР за социална дейност, по думите му, е около 16%. Вие убивате точно тази социална реформа, категоричен бе Цветанов.

Той засегна и предложението за премахването на кетъринга в МВР, с което кабинетът оставял, по неговите думи, стотици хора без работа.

Последваха 3 реплики.

Първо бе Йордан ЦоневЙордан Цонев Йордан Кирилов Цонев е роден в село Карапелит. Завършва „Икономика и организация на от ДПС, който го порица остро: „Нямате право да давате оценка и да споменавате името на Делян ПеевскиДелян ПеевскиБизнесменът и депутат вече 4 мандата от гражданската квота на ДПС Делян Пеевски е роден в София на, защото той не е бил и един ден шеф на тази служба, за която говорите. Ако той беше я ръководил известно време, можехте да дадете оценка за неговата работа“.

„Прави ми впечатление, че знаете какво ще прави следващият парламент, може би сте ходили на врачка или вярвате, че вотът е предопределен. Имате грешка. Едно е европейският вот, друго е парламентарният“, добави още Цонев.

„Аз не знам дали мястото на ГДБОП е в ДАНС, но знам, че тази служба имаше нулев рейтинг в българското общество. Българският гражданин много малко се вълнува от това какви са били акциите й", категоричен бе Цонев.

Последва Антон Кутев от БСП.
„Профанизирането по този просташки начин на темата за закона на МВР до кетъринга на МВР не е изненада. Моят въпрос е защо толкова бързо искате да стигнете до избори и защо си мислите, че вие ще спечелите. Аз доколкото си спомням в един от докладите от ЕК, многократно се споменаваше вашето име. Вие в момента сте подсъдим по 4 дела“, обърна се той към бившия МВР шеф.

Учудвам се, г-н Цветанов, на вашето дебелоочие, добави от своя страна и Борис Цветков от БСП.
Кога бяхте искрени, попита той Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа.

Последвайте канала на

10598 69

Свързани новини

Коментари 69

Добави коментар
Nov

2014.10.02 | 00:09

69
А този Евгени Димов да отива и да оправя работата. Да не говори само. Само забавления търси и ръси простотии. Като иска да оправя нещата да започва от тиквата и Цецо ластика.
Nov

2014.10.02 | 00:09

68
Абе този нямали да влиза зад решетките? Странно - депутат с присъда и на свобода.

2014.10.02 | 00:08

66
ОТКОГА ДАВАТ ДУМАТА НА ЗАТВОРНИЦИ ОТ НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ. НЯКОЙ МОЖЕ ЛИ ДА ДАДЕ СМИСЛЕН ОТГОВОР.
иван

2014.10.02 | 00:08

67
Приятелю, ако разчитахме на БСП и ДПС то по улиците щяха да са само цигани да бият/случая в Ст Загора от вчера/ и турците от ДС да крадът...Така е било и след 9 ти ,всичко мислещо е било пратено в лагери. Добре. че свтът се промени и има хора дето мислят и знаят че по поръчка в затвор не се влиза..
anonimen

2014.10.02 | 00:08

65
а за вашите кетъринги и коктейли що не кажеш , а бе тоя още ли го слуша някой нали беше с ефективна .ЩОТ ОСЪДЕНИТЕ ГИ ПРИБИРАТ НА ТОПЛО ОЩЕ ОТ СЪДА . ЕЙ ПРОСТ НАРОД КОЙТО ИМ ВЯРВА НА ТИЯ ПРЕСТЪПНИЦИ ОТ ГЕРБ .

2014.10.02 | 00:07

64
Не съм привърженик нито на БСП,нито на АТАКА.Ще използвам думата,която поддръжниците на герб толкова обичате-факт ли е,че милион и 700 хиляди избраха герб на вота през 2009.Факт ли е,че сега са с над милион по-малко.Ако за теб изгубването доверието на електорална маса с размерите на София е дребна бакалска сметка,то тогава няма думи.

2014.10.02 | 00:07

63
коня пак е халюционирал ,нормално за шизо избирателната активност 2013 беше 51% :))

2014.08.31 | 21:45

62
Един самозабравил се престъпник отправя заплахи от най-високата трибуна в държавата.Това само в България може да стане.
селскио кмет

2014.06.21 | 09:33

61
Споко гащници,споко!Тези пак ще ви дръндосват на сухо,още 4 г,(тоя път не да се палите,ако ще и да се взривявате,няма да се махнат).Нали ББ ви каза директно: Много е тежко,катастрофално! Не чакайте нищо добро то мен,поне ДВЕ правителства!?Ще разпрдадат квотое останало,ще прилапат милиарди от еврофондовете,и до там.После ако щете и марсианци докарайте на власт.
Lyubo Angelov

2014.06.20 | 12:59

60
MLAK!V ZATVORA S VALIAKA FIDOSKA I TRAFIKANTA!
Крум Усаиснки - Блг

2014.06.20 | 12:59

59
ЦЕВЕТАН ЦВЕТАНОВ ЩЕ ГО ИБЪТ В ЗАТВОРА И УШИТЕ МУ ЩЕ ПРАЩЯТ ХАХАХХАХАХАХАХХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХАХА

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини