Цветанов: Цветлин Йовчев е министър на ДПС

  • 13 юни 2014 17:20

  • 3297
  • 18
Цветанов: Цветлин Йовчев е министър на ДПС
©

Цветлин ЙовчевЦветлин Йовчев Цветлин Йовчев е роден на 7 май 1964 г. в Плевен. Завършва Висшето военноморско училище „Никола е министър на ДПС. Ако досега не сте го разбрали, сега можете да разберете, защо всъщност се развали коалицията на ДПС и БСП. Заради рокадите, които трябваше да се направят. БСП искаше да си върне вътрешното министерство. Не вярвам на теориите, вярвам на фактите. Това каза зам.-председателят на ГЕРБ и бивш вътрешен министър Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа в предаването "Лице в лице" по БТВ.

Цветанов  не вярва, че Цветан Василев да е поръчал убийството на Делян ПеевскиДелян ПеевскиБизнесменът и депутат вече 4 мандата от гражданската квота на ДПС Делян Пеевски е роден в София на, както беше тиражирано в медиите. В това време, в което живеем всякакви хипотези могат да се пускат в публичното пространство. От 40-50 дни се говори за конфликт между Цветан Василев и Делян ПеевскиДелян ПеевскиБизнесменът и депутат вече 4 мандата от гражданската квота на ДПС Делян Пеевски е роден в София на. Това правителство дойде с измама на власт и затова сме свидетели на всичко това, категоричен беше Цветанов.

Всичко това, което се случва в държавата и всичко, което се случи на мен, е задкулисието в държавата. Смятам, че тази оценка я дадоха и неправителствените организации", допълни той.

"Европейските избори бяха ясен знак и оценка към управлението на сегашаното правителство. На тези избори беше извършена и друга измама, бяха купени много гласове", допълни зам.-председателят на ГЕРБ. Европейските избори бяха ясен знак към управлението. Бяхме свидетели на купуване на гласове. Парите са ги давали задкулисието. Целта е била да се отблъснат избирателите, за да не отидат да гласуват и задкулисието да си купи демокрацията. Вчера гледах Янаки Стоилов, който каза какво безумно купуване е имало от страна на ДПС в неговия район.

"44% за ДПС, 22% за БСП, направете си извода за тази социална политика за ромите", уточни Цветанов.

Пример за задкулисие е измамата, с която управляващите дойдоха на власт и аферата "Костинброд", предприета от Мая МаноловаМая МаноловаМая Божидарова Манолова е български политик, народен представител от парламентарната група на и Николай БарековНиколай Бареков Николай Тихомиров Бареков е роден на 16 октомври 1972 година в град Пловдив, България. Завършва. Това задкулисие може да бъде разпаднато, когато минем през предсрочни парламентарни избори и хората излязат да гласуват. Никога повече няма да се позволи да се върне задкулисието. Заплахата за националната сигурност е спирането на еврофондовете, неподписването на новия финансов програмен период с ЕК. 2014 и 2015 година ще бъдат нулеви години, защото са получили отказ от това споразумение, подчерта бившият вътрешен министър.

Според Цветанов ГЕРБ  е готова да участва в избори по всяко време и по всякакви правила, дори тези на Мая МаноловаМая МаноловаМая Божидарова Манолова е български политик, народен представител от парламентарната група на. Според Цветанов, ако изборите се проведат през летните месеци това ще противоречи на демокрацията, защото няма да участват всички, които искат. "През 2009 г. също слушахме, че ще управляваме с ДПС, но това са спекулации", коментира бившият вътрешен министър слуховете, че ГЕРБ се договаря с ДПС за бъдещо правителство. "Бихме водили преговори само с Реформаторския блок", допълни той. 

На въпрос вижда ли се пак като вътрешен министър, Цветанов заяви, че първо трябва да минат неприятностите му с правосъдието. Той определи делата срещу него като политическа репресия и коментира, че преди дни е получил поредна награда от испанската служба по вътрешните работи, което е признание за работата му. Много грешки се допуснаха в сферата на сигурността. Цветанов обяви, че министър Цветлин ЙовчевЦветлин Йовчев Цветлин Йовчев е роден на 7 май 1964 г. в Плевен. Завършва Висшето военноморско училище „Никола е бил избран от квотата на ДПС и затова е възникнал конфликт между ДПС и БСП.

Орешарски трябваше да подаде оставка на 14 юни миналата година, защото имаше протести. Неизбежно беше това да се случи. Една година държавата върви надолу. Тази политика влияе зле на инвестициите, никой голям инвеститор не би вложил парите си при такава ненормална обстановка. За мен е важно България да върви напред и да се върне в евроинтеграцията.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
3297 18

Свързани новини

Коментари 18

Добави коментар
анонимен

2015.05.07 | 20:46

18
не знам на кого е министър ама върши повече работа от теб то си пролича кого хващаше ти и кого хвана той .ДА ИМАШ ДА КАЗВАШ НЕЩО НА ЦАЦАРОВ В ТВОЯ ЗАЩИТА ЗА СОПОЛАНКОТО КОЙТО ТИ НЕ ХВАНА АМА ЛАЗАРОВ И ЙОВЧЕВ ГО ХВАНАХА Е И АКО БЪДЕ ОСЪДЕН ЩЕ КАЖА БРАВО , ТВОИТЕ КОКУШКАРИ ЛЕЖАТ ЗАРАДИ СОПОЛА ИЗ ЗАТВОРИТЕ БИЛ ХВАЩАЛ НИЩО НЕ СИ ХВАЩАЛ . ХВАЩАШЕ КОКУШКАРИТЕ И ГИ ПРЕДСТАВЯШЕ ЗА ГОЛЕМИ ПРЕСТЪПНИЦИ ПРЕД ЕС А ИСТИНСКИТЕ КАТО СОПОЛА 2009 ПРАВЕХА СВАДБИ НА ДЕЦАТА СИ ЗА МИЛИОНИ ЛЕВОВЕ
БЪЛГАРИЯ

2015.05.07 | 20:46

17
ЗА ЧИСТА И СВЯТА РЕПУБЛИКА - САМО КАУЗАТА АТАКА !!!
ПЕДЕРАС ОТ АТАКА

2015.05.07 | 20:46

15
Не съществува такава партия ! Атака са продължение на ДПС тоест Турски ибрици !
ППЛ

2015.05.07 | 20:46

16
Цецоооо машина си ти !!!
trol

2014.06.15 | 13:42

14
GERB spe4eli 10 % i si misli,4e pak njakoi ste glasuva za tia izrodi nekompetentni. CECO mjastoto ti e v zatvora,fizkulturnik prost.

2014.06.15 | 11:45

13
АУУУ, КАК СМЪРДЯТ ЧЕРВЕНИТЕ. ГЕРБ СЕ ВРЪЩА
xxl

2014.06.14 | 23:43

4
Кажи ни сега за Ботевата чета,като се пишеш на такъв родолюбец,еничарино герберски

2014.06.15 | 11:44

12
ГЕРБ СЕ ВРЪЩА. ЧЕРВЕНИТЕ САЙТОВЕ ПЛЮЯТ ОТЧАЯНО. ОФГНЮС ЧЕРВЕНА
Цец

2014.06.15 | 09:46

11
Ето част от биографията на другаря Цветанов, която всеки може да прочете ако кликне върху името му под снимката му по-горе: "Цветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа в Народната милиция като щатен служител на Седмо главно управление на Държавна сигурност. През 1992 година завършва Националната спортна академия със специалност учител по физическо възпитание и треньор по лека атлетика. През 2000 година получава следдипломна квалификация по право в УНСС. От 1997 година работи в администрацията на МВР, .....". Точно този ли ще води народа към победа над ЗЛОТО
какъв е този крадец

2014.06.15 | 09:37

10
Не им ли стигна на мутрите от Герб турските кафета който изпиха та сега мутрата прескача зад океана да пие американско кафе!!ПРЕДАТЕЛИ
София

2014.06.15 | 09:36

9
За мен няма значение от коя квота e министър Йовчев. Важното е, че е хиляда пъти по-кадърен, по-умен, а и изключително честен човек и политик, а не като престъпника Цветанов! Кога най-сетне ще влиза в затвора този Цецо?
атакист

2014.06.14 | 23:44

8
влизай в затвора копеле майка ти дайба

2014.06.14 | 17:59

1
Какво означава дайба?

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини