Сидеров на тайна сбирка на националисти във Виена

  • 04 юни 2014 17:25

  • 5140
  • 56
Сидеров на тайна сбирка на националисти във Виена
© Булфото (архив)

Лидерът на „Атака" Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа, който не се е появявал пред медиите от 25 май, междувременно е посетил Австрия, където е бистрил бъдещето на ЕС в компанията на представители от крайни, националистически, антиевропейски и популистки партии от Европа, съобщи швейцарското издание Tagesanzeiger.

Миналата събота около кметството във Виена десетки хиляди се бяха събрали, за да подкрепят болните от СПИН в рамките на Life Ball - международен фестивал, който чества радостта от живота. На сцената край кметството, като израз на тазгодишното мото на фестивала - "Градината на земните удоволствия", е пяла Кончита Вурст.

В същото време, само на няколко метра от фестивала на свободния дух, в двореца Лихтенщайн е имало тайна среща на крайни, антиевропейски, националистически и популистки европейски партии. Разговорите са се провели при закрити врата, въпреки това Tagesanzeiger е успял да събере информация от три независими източника.

Никоя медия не е била уведомена за събитието, а срещата е преминала под строга охрана. Официалната тема на срещата е бил въпросът как да се възроди духът на Свещения съюз, създаден преди 200 години на Виенския конгрес. В хода на разговора обаче е заявено, че най-голямата опасност за Европа идва от гей лобитата и принципите на либерализма, на които трябва да се даде отпор. Домакин на срещата е бил руският олигарх Константин Малофеев, пише "24 часа".

Важни гости от Русия са били и идеологът на идеята за Евразийския съюз Александър Дугин и познатият с националистическите си рисунки художник Иля Глаузанов.

По информация на швейцарското издание на срещата са присъствали лидерът на френския Национален фронт Марин Льо Пен, председателят на дясната популистка формация Партия на свободата - Хайнц-Кристиан Щрахе, Серж дьо Пален - съпруг на наследницата на "Фиат" Маргарита Аниели, както и испанският принц Сикст-Анри дьо Бурбон, един от лидерите на крайното карлистко движение в страната. На разговорите е присъствал и председателят на "Атака" Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа. Гости на събитието са били и десни екстремисти от Хърватия, Русия и Грузия.

Основен говорител на срещата е бил руският журналист Дугин, който е използвал възможността, за да възхвали идеята за Евразийски съюз под ръководството на Русия. Дугин не е пропуснал да спомене хвалебствени слова и за президента Владимир ПутинВладимир ПутинВладимир Путин - руски политик. Роден на 7 октомври 1952 г. в Ленинград, сега Санкт-Петербург. През 1975. Твърди се, че всички участници в срещата са дали обещание да не разкриват подробности за нея, а следващите разговори са насрочени за следващия януари и най-вероятно ще се проведат в Москва.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
5140 56

Свързани новини

Коментари 56

Добави коментар

2014.06.08 | 19:57

56
SAMO BOLEN I ATAKA !!!!!!!

2014.06.07 | 22:33

48
а ПРОСТИ ЛИ СТЕ-пишете името на латиница на лидера си? На ли сте националисти? а ГО ПИШЕТЕ BOLEN-НА КИРИЛИЦА ПРЕВОДА Е -БОЛЕН-МАЛИИИИИИИ УЖАС ОТ ПРОСТАЦИ-НАЦИОНАЛИСТИ БИЛИ-ПФУ
баба гицка

2014.06.08 | 19:57

55
ИМА ЛИ ОЩЕ НЯКОЙ ДА НЕ Е РАЗБРАЛ, ЧЕ БОЛНИЯ ЗЛОДЕЙ СЛУЖИ НА русия, А НЕ НА БЪЛГАРИЯ
Ердоган

2014.06.08 | 19:56

54
Волен беше при мен в Истанбул.Аз си го клецах той ми говореше, че ще оправи мюфтиските имоти и ше работи за плана ''ислямска дъга''. Много се радваше като си прибра хонорара.Обеща да дойде пак.
Соня

2014.06.08 | 19:56

53
Тези, които плюят по Сидеров го правят, защото ги е яд, че тези за които са гласували са ги предали. Сидеров е много добър политик, но глупавия народ не му даде шанс, а сега обвинява него за всички злини на света. Не е честно, а и не е хубаво човек да обвинява другите са своите грешки.

2014.06.08 | 19:55

52
след време никой няма да се сеща за атака-ялови излезнахте!народа ви оцени-не може да скачаш срещу цигани и турци а после да им лижеш гъза!

2014.06.08 | 17:18

51
Педалска сбирщина на националисти във Виена!
Любчо турското ангелче

2014.06.07 | 22:34

50
ужас...Така ли му викат вече?И аз бях там.Беше си гей оргия.Нищо особено и в сараите ни праскат.
любо ангелов

2014.06.07 | 22:33

49
гледайте си работата аз от утре съм теляк в сараите...ОХ БАНЯ ОХ КЕФ,ЩЕ ГО ИЗТЪРКВАМ НА ДОГАН ЗА НЯКОЙ ЛЕВ
Поли

2014.06.07 | 22:33

47
Кое му е тайното на този "сбор", защо използвате думи, които изобщо не отговарят на истината? Дори и няма потвърждение за присъствието на Сидеров там, но дори и да е бил не е правил нищо лошо.
Галя

2014.06.07 | 22:33

46
Не смятам, че за някого в България, а дори и в Европа е било тайна през последните месеци, че Сидеров е с проруски настроения и е ЗА православието, а то определено не включва уроди като Кончита Вурст и гей парадите. Какво всички сте настръхнали срещу него, погледнете през това време другите партии какво правят, за да не е късно като се усетите.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини