Йордан Цонев: Промени в правителството ще има със сигурност

  • 28 май 2014 18:39

  • 3401
  • 6
Йордан Цонев: Промени в правителството ще има със сигурност
©

Бяхме подготвени за думата на Лютви МестанЛютви Местан Лютви Ахмед Местан е роден в село Чорбаджийско. Завършил е българска филология   в. Думите му обаче бяха извадени от контекста на цялото му изказване. Вчера той каза същите неща и пред нас, в анализ на политическата ситуация в страната след евроизборите.

Това заяви пред камерите на БНТ Йордан ЦоневЙордан Цонев Йордан Кирилов Цонев е роден в село Карапелит. Завършва „Икономика и организация на от ДПС. Избирателите са ни подкрепили, в ролята ни на партия, която подкрепя правителството. Основният мотив, който разви г-н Местан, е че страната е в политическа нестабилност от миналата година. Основното е всички политическите сили да се разберем за политическа стабилност. Трябва да обсъдим дали това ще стане чрез ремонт на кабинета. Има вариант това да стане и през предсрочни избори, но всичко това трябва да бъде обсъдено много внимателно и този път да бъде контролиран, каза още Цонев. След евроизборите отново сме в патова ситуация. ГЕРБ и Реформаторите не спечелиха категорично тези избори. Те трябва да си направят внимателен прочит на резултатите. ГЕРБ губят към 400 000 гласа. Единствената партия, която качва резултати е ДПС, но ние не сме изпаднали в еуфория, обясни той.

Необходим е диалог. Първо трябва да чуем прочита на БСП за изборите. После да чуем и другите политически сили. При Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г отново се завърнаха тоталитарните навици и започна да иска оставки. Това не е сериозно. ГЕРБ са победители и ние ги поздравихме, но да не изпадат в еуфория. Необходими са преговори и разговори. Първо между нас, коалиционните партньори. Президентът също трябва да участва в тези разговори. На мнение съм, че всичко това трябва да стане в рамките на един месец, разкри Цонев. Дори и да се стигне до предсрочни избори, този кабинет има да извърви още път. При всички положения ще има ремонт на правителството, защото най-малкото Искра МихайловаИскра Михайлова Искра Михайлова е родена на 7 септември 1957 г. в София, България.   Завършила е специалност отива в Европарламента. Нашият прочит на тези избори е, че избирателите ни ни подкрепят да участваме в тази власт. От друга страна трябва да направим и общ прочит. ГЕРБ са победители, Реформаторите влизат в ЕП и тн. Нашето желание е да се върви към контролирано успокояване на политическата ситуация в страната. ДПС винаги е бил извор на стабилност в страната, категоричен беше Цонев.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
3401 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар
Hort

2014.06.04 | 11:29

6
Те луди ли са? Или вече си мислят, че само те разбират иначе високото ниво, на което говори Местан? Просто са му се обадили от Високата порта и са го предупредили, че не той, а ТЕ ще кажат, кога ще стане време за развод. На султана ибрикчии.
Bratq BULGARI

2014.06.04 | 11:29

5
Sega BSP da se gotvqt DPS
Време разделно

2014.06.04 | 11:29

4
EТО ГО ИБРАХИМ АГА.
Krez

2014.06.02 | 22:21

3
ДПС са за разстрел ! Според тях, те и циганите са богатството на България...

2014.06.01 | 07:45

2
МЕСТАН ЯСНО ГО КАЗА.

2014.06.01 | 07:45

1
Искат още власт, ако не им дадат, правителството пада.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини