Стойнев: Кабинетът влетя в проблемите на енергетиката от първия час

  • 28 май 2014 11:57

  • 1493
  • 3
Стойнев: Кабинетът влетя в проблемите на енергетиката от първия час
©

Министърът на икономиката и енергетиката Драгомир СтойневДрагомир Стойнев Драгомир Велков Стойнев е роден на 6 май 1976 г. в Триполи, Либия. Той е икономист, възпитаник на, който първи взе думата за изказване след представянето на мотивите за внесения от ГЕРБ вот на недоверие по темата "Енергетика", беше посрещнат с освирквания от депутатите от опозицията.

Мотивите за вота представляват една добра картина на енергетиката преди година - такава, каквато я заварихме ние. Точно преди една година правителството започна работа. Първият документ, с който се запознах, беше анализ на ЕК за огромните проблеми в сектора на енергетиката, който съдържаше и препоръки за реформирането на сектора, заяви Стойнев.

Правителството влетя буквално от първия час в проблемите на енергетиката. Смятам, че реагирахме адекватно и навреме. Предприехме реформи за либерализиране на пазара и мерки за преодоляване на дисбалансите в сектора. Стратегията ни за оздравяване на енергийния сектор е готова, но аз не искам тя да бъде просто поредната - искаме да я представим за обсъждане между всички парламентарни групи и да има консенсус по нея, подчерта енергийният министър.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1493 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2014.05.28 | 17:03

3
проблемите на енергетиката са благодарение на наглата ви комунистическа партия и благодарение на мушеници като овчаров които вместо да са в затвора ходят от студио в студио и дават акъл.
alo

2014.05.28 | 16:12

2
Влетя, изс--- се и ще отлети

2014.05.28 | 16:12

1
Влетя като слон в стъкларски магазин...

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини