Дянков: Красимир Стефанов остава шеф на НАП

  • 11 септември 2011 19:01

  • 1989
  • 8
Дянков: Красимир Стефанов остава шеф на НАП
© Интернет

Познавам се с Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г от февруари 2009 г. Това обяви пред бтв вицепремиерът и министър на финансите Симеон ДянковСимеон Дянков Симеон Денчев Дянков е роден на 13 юли 1970 г. в София. Завършил е езиковата гимназия в Ловеч. Учи.

Дянков за пореден път опроверга тезата, че е в непрестанен конфликт с вътрешния министър Цветан Цветанов. По рано днес, вътрешният министър обяви, че силата на ГЕРБ е, “когато Борисов и Цветанов са заедно и взаимно се допълват. Той заяви, че никога не би предал премиера Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г. Според Дянков, тяхното приятелство било дългогодишно, което е добре за правителството.

Има много семейства на които доходите растат, обяви изненадващо финансовият министър. Няма как всички пенсии да се вдигнат от 1 януари. Когато има истинска възможност в бюджета, това ще се случи, заяви Дянков. Според него, за да има доходна политика, за да растат доходите, трябва да има финансова стабилност.

Трябва да развием допълнителни политики за увеличаване на доходите. Това не са само социално политики. Темата е в кои сектори държавата и бизнесът трябва да направи повече неща – да се създават повече работни места, за да има повече доходи, подчерта вицепремиерът.

Симеон ДянковСимеон Дянков Симеон Денчев Дянков е роден на 13 юли 1970 г. в София. Завършил е езиковата гимназия в Ловеч. Учи обясни, че доходите в промишлеността са се вдигнали с 10-12%. В някои сектори, като този на услугите, все още има забавяне. Четири тримесечия в България има положителен икономически ръст. Приходите ни са се вдигнали с 14% само тази година. Нещата вървят нагоре, каза още Дянков.
Министърът отново подчерта, че средствата за сектор „Сигурност” ще бъдат намалени. Даваме много повече за сигурност, отколкото за социалната сфера и премиерът много добре разбира това, каза още финансовият министър.

Според него, в Европа има 7-8 държави, които имали по – висока безработица от нашата. Красимир Стефанов ще оставал като шеф на НАП засега, но все още имало въпросителни. Финансовият министър каза още, че контрабандата и делът на сивата икономика намаляват.

Прокуратурата ще ме оправдае, защото решението за стартирането на това дело е рядко глупаво, каза Дянков в отговор на въпрос какво се случва с досъдебното производство срещу нега заради изнасянето на класифицирана информация от трибуната на Народното събрание.

Последвайте канала на

1989 8

Свързани новини

Коментари 8

Добави коментар
Гого

2011.09.13 | 14:15

8
Как така бе Дянков да не би да са ти свършили роднините? Няма ли кой да те прибере във Щатите със самолет и дано да има атентатор на борда и случайно да се взриви!!
тод

2011.09.13 | 14:14

7
Много червена измет се върти по форумите.Скоро ще ви свършат парите които сте ограбили от Българския народ и затова ревете, но така е "писано".РЕВЕТЕ ПОМИЯРИ!АЗ КАЗАХ!

2011.09.13 | 02:01

4
abe ti dobre li si potarsi lekar

2011.09.13 | 14:14

6
''Симеон Дянков обясни, че доходите в промишлеността са се вдигнали с 10-12%.'' - Първо в коя промишленост ??? ЕРП-тата??? Второ - а с колко процента скочиха стоките от първа необходимост само през тази година??? Ей, кастрат мазен, тия си ги пиши в докладите до световната банка, не ни ги пробутвай на нас, защото живеем в тая помийна яма и виждаме колко ''нагоре'' - растат нещата!
djakero

2011.09.13 | 14:14

5
"На много семейства доходите им растат, заяви финансовият министър"da to4no taka rastat ama na va6te hora ,ne na obiknovenie 4ovek
vanko76

2011.09.12 | 10:58

3
Е много ясно,че ще остане послушния от НАП
evgeni

2011.09.12 | 04:27

2
ИМА АЛТЕРНАТИВА НА ЗЛОТО "БСП-ГЕРБ лтд. и СИЕ. ИЗБИРАТЕЛИТЕ ВЕЧЕ ЗНАЯТ КОЙ Е "ТРИГЛАВИЯ ЗМЕЙ"с ОПАШКАТА наречена ГЕРБ
IrD $ DGD

2011.09.12 | 04:25

1
Цялата власт произтича от народа. И никога не се връща към него.Защо? Политиците умеят да говорят дълго без да кажат нищо, служейки си с много лъжи, които представят за истина. Защо касовите апарати на всички трябва да имат връзка "on-line" с НАП - никъде в ЕС го няма. Защо няма фалит на физически лица,а в целият ЕС го има. Защо няма пари в Държавата ! - това означава просто фалит. Зашо няма Референдум у нас - кой управлява - народа или политиците. Търговците продават това което не са направили, крадците и политиците - това което не е тяхно, проститутките - това което не би трябвало да продават.Кой още твърди, че светът не се крепи на търговията и избори ? Променете "Системата" сега, защото е безсмислена-Вие гражданите трябва да имате пълен и постоянен контрол над политиците, не обратното както е сега - ако няма промяна - просто всичко ще се повтори. Ако сте решили да биете дузпата на политиците, побързайте преди да Ви скрият топката. Отначало ли е нищо - и нататък нищо.Всичко само се изменя и нищо не се губи. Усмихвайте се... Утре ще бъде по-зле. Докогато това е истина,това ще е истината!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини