Яне Янев: ГЕРБ ще фалшифицира изборните резултати

  • 09 септември 2011 17:26

  • 1088
  • 6
Яне Янев: ГЕРБ ще фалшифицира изборните резултати
© Булфото

Лидерът на РЗС Яне ЯневЯне Янев Яне Георгиев Янев е роден на 22 април 1971 г. в Сандански.   Завършил е математическа гимназия, каза в Пазарджик, че на тези избори България ще бъде рекордьор в европейски мащаб по налагането на цензура и репресии върху опозиционните сили.

Според него, ГЕРБ готви фалшифициране на изборните резултати по места, използвайки цялата държавна машина, съобщи БНР.

„Пазарджик ще бъде един от градовете с най-мащабни фалшификации в национален мащаб. Имаме информация, че са образувани над 70 ревизии от страна на НАП на фирми, които са били проверявани в последната година. В Пазарджик е впрегната и полицията. Имаме информация от служители, работещи в системата на МВР, директно в ромската махала са ходили агенти под прикритие на ДАНС, в това число и от София, за да дадат определена насока на действие на ромски тартори. Даже част от ромските тартори са били принуждавани да дават показания", заяви Яне ЯневЯне Янев Яне Георгиев Янев е роден на 22 април 1971 г. в Сандански.   Завършил е математическа гимназия,.

Той представи кандидатите за кметове на РЗС в 11-те общини на Пазарджишка област.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1088 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар
владо

2011.09.10 | 15:52

4
ОООООООООООООООООоо малоумника пак е в ефир и пак прави "сензационни " разкрития?Идват избори и пад е време накой шут да се направи на интересен - Янето винаги е готов!Няма значение откъде е поръчката - Тракторчето ,червенотиквеничковчетата, посинелите от немощ ДСб, ОООО ДС -витаги и т.н. -Блудното Яне пак ще заблее - бе парички да паднат отнякъде! Няма значение истина ли е или не - то досега нещо от казаното от Яне да се е потвърдило - бе важното е там да си в играта? Тежко ти българино - гласуваш и вкарваш в парламента идиоти и после се чудиш що нещата не вървят - кажи ми сега това недоразумение Яне що чини в парламента - ами ДПС ,ами ДСБ ,Ами нещастника Мартин Димитров????? Време е май да помислим преди лекомислено да пускаме бюлетините - щот после ний си патим!
plamenp59

2011.09.11 | 11:21

6
Ами ако в думите му има истина.Знам че и сега се купуват министерски кресла .Помня и СРС тата за чадъри и обещания за такива.Знам че ГЕРБ си е партия на Борисов, така че за кои да гласуваме.

2011.09.10 | 13:18

1
ТОВА ГО ЗНАЕМ,АМА И ТИ ИСКАШ НАЛИ?
Алексей Петров

2011.09.10 | 15:54

5
Много ги е страх всички бе, как така всички знаят че ГЕРБ ще фалшифицира изборите, никому не е ясно....Цветатов ли има каза, кой ли..?????? Те си мислят че всички разсъждават като тях, болни мозъци. Просто им пределно ясно че ГЕРБ ще ги отнесе и искат да вдигнат шум та да има с какво да се оправдават пред избирателите си, иначе знаят че после нямат никакъв шанс да влезнат в парламента.
Елизабет

2011.09.10 | 13:45

2
Яне , ти си карикатура!
?.?.?.

2011.09.10 | 13:45

3
Toia o6te li ne e v ludnicata?

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини