Янев към депутатите от ГЕРБ: Повтаряте едно и също като папагали

  • 09 септември 2011 12:24

  • 1199
  • 3
Янев към депутатите от ГЕРБ: Повтаряте едно и също като папагали
© Булфото

Дни наред в сайта на парламента беше обявена програмата на Народното събрание, като преди парламентарания контрол беше изведено, че ще се проведе дискусията за здравеопазването и след това ще бъде първият въпрос към министър ще бъде след това. Няма право Цецка ЦачеваЦецка ЦачеваЦецка Цачева Данговска е министър на правосъдието в кабинета "Борисов 3" от 4 май 2017 г. одо 23 да променя правилника, заяви Яне ЯневЯне Янев Яне Георгиев Янев е роден на 22 април 1971 г. в Сандански.   Завършил е математическа гимназия,, лидер на РЗС.

Не повтаряйте като папагали, колеги от ГЕРБ, непрекъснато, че сте на работа. Сменете репертоара, обърна се Янев към депутатите от групата на управляващите.

Назначенията в МВР са  съобразени единствено с правата линия на ГЕРБ. Полицаите са много повече предани на ГЕРБ, отколкото на Закона за МВР.

В Старозагорската дирекция на МВР нещата са фрапиращи и далеч по - опасни за демократичното съществуване на дирекцията. Тамошният директор Алекси Алексиев упражнява груб контрол. "Алексиев без причина, примерно, влиза в магазин и вдига луд скандал", каза лидерът на РЗС.

В отговор на тези обвинения Цветан Цветанов заяви, че кадровата политика в МВР се осъществява на процедурата на конкурси, на базата на Закона.

Във Връзка с директора на ОД на МВР в Стара Загора Алекси Алексиев, вътрешният министър заяви, че той е назначен 1991 година, когато ГЕРБ не е била на власт.

Нека да не въвличаме МВР във вашите политически изяви, обърна се Цветанов към Яне ЯневЯне Янев Яне Георгиев Янев е роден на 22 април 1971 г. в Сандански.   Завършил е математическа гимназия,.

Последвайте канала на

Десислава Станева
1199 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
NOVINI.BG

2011.09.10 | 08:42

2
МОЛЯ ЕКИПА НА НОВИНИ.БГ ДА СПРЕ ДА МАНИПУЛИРА ГРАЖДАНИТЕ С СТАТИИ КОЛКО Е ГОТИН БОЙКО И КОЛКО Е ЛОШ КАЛФИН!!! АКО НЯМА ДА БЪДЕТЕ ОБЕКТИВНИ - ТО С ВАШИТЕ КАМЪНИ ПО ВАШАТА ГЛАВА!!!

2011.09.10 | 08:42

3
novini sa su6tite kato 24 4asa,trud,standart,btv,nova se edno edin xui gi e pravil samo lijat guzovete na teia pomiari ot gerb.
Те още са тук.

2011.09.09 | 19:54

1
Боен ДЕВЕТОСЕПТЕМВРИЙСКИ поздрав на този мислител!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини