Юлий Павлов: Оспорвано ще бъде второто място на президентските избори

  • 08 септември 2011 08:21

  • 1192
  • 0
Юлий Павлов: Оспорвано ще бъде второто място на президентските избори
© Интернет

Изборите ще бъдат оспорвани, но оспорвани по отношение на второто място, каза социологът Юлий Павлов в сутрешния блок на БНТ.

Кампанията на Ивайло КалфинИвайло Калфин Ивайло Георгиев Калфин е роден на 30 май 1964 г. в София. През 1983 година завършва 9-та Френска е доста вяла, може би защото влезна късно в изборната надпревара, но Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното още по-късно.

Според него обаче ГЕРБ са правили кампания доста време със самата политика на правителството.

Ивайло КалфинИвайло Калфин Ивайло Георгиев Калфин е роден на 30 май 1964 г. в София. През 1983 година завършва 9-та Френска, според него трябва сериозно да се пребори с Меглена КуневаМеглена Кунева Меглена Кунева е български политик, първи европейски комисар от България. Кунева е родена на 22 за второто място, трябва да влезе с бутоните напред, уточни социологът.

Отношението на хората към политиците не е много добро, хората предпочитат да виждат нови лица, но си дават сметка, че партиите са единственият инструмент на демокрацията.

Загадка за нас е каква е функцията на г-жа Маргарита ПоповаМаргарита Попова Маргарита Стефанова Попова е вицепрезидент на Република България от 2012 г. и бивш министър на, може би тя ще помогне чрез президентската институция на реформата в съдебната система, добави Юлий Павлов.

На мен ми се струва и това е радостно, че хората предпочитат едни патриотични изяви, а не националистически, каза още Павлов.

Синята коалиция, обясни социологът, от самото си създаване е малко неестествена и сега раздора в синята коалиция е обединение на всички партии от старата десница, защото фигурата на Иван КостовИван Костов През 1967 година завършва средно образование в 18-о СПУ "Кирил и Методий" (СОУ "Уилям Гладстон") - от доста време е пречила, защото най-тежкото разцепление го донесе той.

Последвайте канала на

1192 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани видеа

Свързани галерии

Водещи новини