Министър Греков се срещна с израелския посланик

  • 28 април 2014 17:49

  • 1109
  • 2
Министър Греков се срещна с израелския посланик
©

България е отворена за всички предложения, които ще доведат до по-тясното сътрудничество с Израел.

Това е заявил министърът на земеделието и храните Димитър ГрековДимитър Греков Проф. Димитър Греков е специалист по бубарство и преподава в пловдивския аграрен университет по на среща в МЗХ с посланика на Израел Шаул Камиса Раз, съобщи пресцентърът на министерството. Двамата са обсъдили възможностите за инвестиции в областта на оранжерийното производство, биохраните и напояването. Чрез една съвместна инвестиция Израел може да има отлична възможност за утвърждаване на Европейския пазар, а българските производители да получат шанс да реализират продукцията си и навън, е отбелязал министър Греков. Двамата са се обединили около тезата, че трябва да се работи за осъществяване на повече бизнес контакти от двете страни и за насърчаване на взаимните инвестиции.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
1109 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
FM

2014.04.29 | 12:45

2
Ще отглеждаме ЮДЕЙ оранжерийно, ще ги храним с ГМО и поливаме с нашите поливни системи които ги нарязаха и продадоха за скрап.

2014.04.29 | 12:45

1
ЗА ИЗРАЕЛ ПОЛЗАТА Е ЯСНА, ЗА НАС НЕ Е. НАШИТЕ ДА ПРЕСТАНАТ ДА СЕ ДЪРЖАТ КАТО СЛУГИ, А ДА ЗАПОЧНАТ ДА СЕ ДЪРЖАТ КАТО ЕВРОПЕЙЦИ.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини