Зеленогорски: Десницата в Плевен ще участва в местните избори

  • 06 септември 2011 17:28

  • 2162
  • 0
Зеленогорски: Десницата в Плевен ще участва в местните избори
© Булфото

Сините партии в Плевен определят решението на ЦИК, с което се отменя регистрацията на коалицията "Заедно за община Плевен", като безпрецедентен политически акт, с който се лишават от участие в местните избори девет политически партии.

Решението на ЦИК, с което е отменена регистрацията на коалиция "Заедно за община Плевен"
се определя от сините в Плевен като безпрецедентен политически акт за лишаване от участие в предстоящите местни избори на девет политически партии. от дясното пространство. Според председателя на общинския съвет в Плевен Георги Спартански няма юридически казус и не е допуснато нарушение на Изборния кодекс. По думите в случая се касае за техническа редакция за изписване изцяло на името ВМРО-НИЕ, а не само на абревиатурата.

Кметът на Плевен Найден Зеленогорски смята, че това е опит за политическо убийство, с който управляващите посягат на общините със синьо управление като Монтана и Плевен. За ситуацията у нас СДС ще запознае Европейския парламент и Европейската комисия, както и посланиците на европейските страни и САЩ. Въпреки отхвърлянето на регистрацията десницата в Плевен ще участва в местните избори , каза още Зеленогорски и уточни , че до момента 10 регистрирали се партии, са предложили съвместно явяване на изборите.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
2162 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини