Румен Христов: Синята коалиция ще преодолее емоциите

  • 02 септември 2011 07:54

  • 1389
  • 0
Румен Христов: Синята коалиция ще преодолее емоциите
©

Надявам се, че Синята коалиция ще участва в президентските изборите с един общ кандидат.

Това заяви в сутрешния блок на БНТ кандидат-президентът на Синята коалиция Румен ХристовРумен Христов Румен Христов е български политик, кандидат за президент на СДС. Христов е роден на 27.12.1955 г. в.

Мисля, че няма да има изненади и ще бъда единственият кандидат на автентичната десница. ДСБ категорично заявиха, че ще застанат зад кандидатурата ми, въпреки че на книга оттеглиха подкрепата си. Подобна беше ситуацията през 2009 г. на евроизборите, но в крайна сметка излъчихме двама успешни евродепутати в лицето на Надежда НейнскиНадежда Нейнски Надежда Нейнски започва политическата си кариера във възстановената в края на 1989 г. и Светослав МалиновСветослав Малинов Светослав Малинов е български политик от Демократи за силна България (ДСБ), политолог и кандидат. Надявам се, че намерим сили в себе си да продължим заедно с ДСБ в Синята коалиция, допълни той.

Стремежът на Мартин ДимитровМартин Димитров Мартин Димитров е български политик, председател на СДС от декември 2008 г., съпредседател на ПГ на е да получи максимална подкрепа вдясно, защото явяването на няколко кандидата разделя гласовете. Ще преоделеем емоциите в рамките на една седмица и ще продължим да работим заедно, посочи Румен ХристовРумен Христов Румен Христов е български политик, кандидат за президент на СДС. Христов е роден на 27.12.1955 г. в.

Късно е да разтрогнем съюза с ОДС, по-лесно е да работим с тях. Аз съм работил със Стефан СофиянскиСтефан Софиянски Стефан е син на Антон Ангелов Софиянски и Елена Бояджиева Софиянска, има сестра и мисля, че бяхме в основата на спечелването на изборите от СДС през 1997 г. Тогава успяхме да овладеем инфлацията и да разрешим зърнената криза, заяви той.

Няма значение дали кандидатът ни за вицепрезидент ще е от СДС или ОДС, важното е да бъде добре приет от обществото. Влизам с голямо самочувствие в тези избори като представител на политическа сила, която е излъчила двама президенти от последните трима, подчерта кандидат-президентът на десницата.

Мисля, че Меглена Кунева не може да бъде причислена към десницата, нейната позиция е по-скоро центристка. ГЕРБ са в спектъра център-дясно, аз съм кандидатът на автентичната десница, посочи Христов.

Като основни опоненти на президентските избори Румен ХристовРумен Христов Румен Христов е български политик, кандидат за президент на СДС. Христов е роден на 27.12.1955 г. в посочи кандидатите на БСП и ГЕРБ и каза, че не би обвинил Иван КостовИван Костов През 1967 година завършва средно образование в 18-о СПУ "Кирил и Методий" (СОУ "Уилям Гладстон") - за евентуален лош изборен резултат, а сам ще поеме отговорността.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1389 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини