Лютви Местан: Правителството ще манипулира изборите

  • 31 август 2011 09:57

  • 1233
  • 5
Лютви Местан: Правителството ще манипулира изборите
©

Всеки национален вот е важен, но значимостта на предстоящите избори е особена, тъй като резултатите ще покажат дали управляващите са достатъчно легитимни за пълноценен мандат или страната се нуждае от предсрочни избори. Това заяви зам.-председател на ДПС Лютви МестанЛютви Местан Лютви Ахмед Местан е роден в село Чорбаджийско. Завършил е българска филология   в при откриването на есенната сесия на парламента. Няма нищо по-важно от гарантирането на честността на вота. Допускаме, че управляващите ще манипулират вота – за тях партийния интерес стои по-високо от държавния, заяви Местан. Ще използвате всички ресурси на държавата включително и полицията на принципа изборите да се спечелят на всяка цена. Местан припомни и признанието на Иван Тотев, че няма ден за размисъл в Пловдив при изборите. Зам.-председателят на ДПС се позова на думи на областния управител на града под тепетата: „Тарторите имат влияние и ние ще се разберем с тях. Ще назначим 40-50 души от малцинството, които не са от бялата зона, на нископлатена работа, които да се превърнат в гръбнака на ГЕРБ“.
Подобни уродливи прояви не са минало и има риск да ескалират, заяви Местан. Изборите вече са манипулирани. Актовете на ЦИК за сформиране на ОИК предвиждат Атака и ГЕРБ с безпардонни решения да окупират 2 от 3 места в ръководствата на ОИК. Има заповеди на кметове от общини за закриване на съществували избирателни секции с малцинствено население и разхвърлянето им в други райони. Целта е максимално да се затрудни вота на принципа „ако няма да гласуват за ГЕРБ защо изобщо да гласуват“, заяви Местан. ГЕРБ е пристан за политическите номади като Кирил Йорданов във Варна и се превърна в крадец на кметове на своите опоненти. Тези избори ще бъдат повод за предсрочни избори и идването на власт на правителство на демократичните ценности, завърши зам.-председателят на Атака.

Последвайте канала на

Novini.bg
1233 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар
ВЪЗМЕЗДИЕ

2011.10.02 | 14:18

5
всички сте еднакви.
evgeni

2011.10.02 | 14:16

4
---- Прикрепено писмо ("BOY S KOKOSHKI 2"") ---- Подател: evgeni slavkov До: news@bnt.bg, office@bnt.bg, bnt@bnt.bg Относно: "BOY S KOKOSHKI 2"" Дата: Вторник, 2011, Август 30 20:05:11 EEST "Ти знаеш ли ,че ти се вижда гьзьт/с пълен определителен/,казала овцата на козата....." Нещо такова се получава с двете марионетки -Борисов и Станишев.А ти българино до кога ще им се връзваш на постановките,подкрепени с малко "истина" по медиите.На какъв принцип действат хазарта и сатанинските синагоги наречени "православни църкви",не е ли на разнообразието ???? Ето по на този същия принцип се базират и ТЕЗИ,които се представят за опозиция,дори и с някои жертви, за да се подържа ЗАБЛУДАТА на "противопоставеност ""!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
123

2011.10.02 | 14:15

3
Когато някой прави нещо -е манипулация,когато ние правим същото нещо е добро.Лютви,Лютвииииии - какво да кажем за вашата партия която двадесет години манипулирате изборите бе умнико.Това как да го наречем ,а ?

2011.09.01 | 12:09

2
kozel e na maykati onaya i rabota

2011.08.31 | 22:33

1
Козел

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини