ГЕРБ: Здравеопазването и социалната политика ще бъдат приоритет

  • 31 август 2011 09:38

  • 2134
  • 6
ГЕРБ: Здравеопазването и социалната политика ще бъдат приоритет
©

Политическата воля и строга финансова дисциплина дават резултат и на България вече се гледа като на стабилен и предвидим партньор. Това заяви при откриването на първото заседание след лятната ваканция председателят на ПГ на ГЕРБ Красимир ВелчевКрасимир Велчев Красимир Любомиров Велчев е роден на 6 януари 1951 година в София. Завършил е курс за пилот на.

За две години властта на промени ГЕРБ възможностите които ни даде ни задължават още повече. Последователността за изпълнението и противопоставянето на политическата търговия бяха оценени от избирателите. Асфалтът може да не се яде, но ще донесе повече хляб на гражданите, заяви Велчев. След отрязаната лентичка е хубаво да има детска градина, водопровод или пречиствателна станция. Така българите ни предпочетоха пред вашите многобройни първи копки, които бяхме заварили като празни дупки. Предпочетоха огромна спортна зала, да стигнат до Перник за 20 мин а до Люлин за 6 мин с метрото.

Бюджетът и Пактът за финансова стабилност са приоритети пред кабинета. Трябва държавата да е стабилна без да се водим от политически противоречия. Ще се стимулира стопанската инициатива, ще продължим политиката по намаляване на дефицита и няма да допуснем повишаване на задълженията, заяви председателят на групата на ГЕРБ.

За да бъдат подобрени резултатите от контрабандата ще бъдат приети промени в НК, като се въведе митническо дознание – митничарите вече ще разследват контрабандата и нарушаване на акцизния режим. Ще бъдат приети и промени в Закона за обществените поръчки, като се предвидят нови правомощия на специализираната агенцията.
Реформите в социалната и здравната сфера остават основен приоритет пред мнозинството. В Закона за здравното осигуряване ще се въведат диагностично свързани групи, които ще заменят клиничните пътеки и така ще се подобри качеството на лечение. В Закон за лечебните заведения ще се въведат нови форми за извършване на дейности – дневни стационари. Дистанционната работа също ще бъде регламентирана с промени в Кодекса на труда. Знаем, че не ни харесвате заради това, че направихме неща, които вие не успяхте, но ще продължим по пътя си, заяви Красимир ВелчевКрасимир Велчев Красимир Любомиров Велчев е роден на 6 януари 1951 година в София. Завършил е курс за пилот на.

Последвайте канала на

Novini.bg
2134 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар
така ли ?

2011.09.01 | 00:09

6
да ама ако Цоко позволи коет нема да стане
виво

2011.09.01 | 00:09

5
поредни лъжи
smetko

2011.09.01 | 00:08

3
Голяма грандоманщина се лее от това слово. Самозабравили са се :). Скоро Българина ще започне да яде асфалт, не е далече времето за това. :)
serpentiny

2011.09.01 | 00:09

4
И аз това си мисля с тези новини за Спортни зали, магистрали и естакади вече попрекалиха вече даже се оляха. Ако погледнем вътрешността на столицата с тези ремонти и постоянно затворени булеварди не могат да ме заблудят, че си вършат работата като хората. А и с това околовръстно станаха банални. Както и да го гледаме не мисля, че хората са усетили в такава голяма степен това което са направили, а по-скоро това което не са направили и са обещали в началото :)
ОТВРАТЕН НАРОД

2011.09.01 | 00:08

2
Промени ги - станаха много ЛАКОМИ
evgeni

2011.08.31 | 18:19

1
---- Прикрепено писмо ("BOY S KOKOSHKI 2"") ---- Подател: evgeni slavkov До: news@bnt.bg, office@bnt.bg, bnt@bnt.bg Относно: "BOY S KOKOSHKI 2"" Дата: Вторник, 2011, Август 30 20:05:11 EEST "Ти знаеш ли ,че ти се вижда гьзьт/с пълен определителен/,казала овцата на козата....." Нещо такова се получава с двете марионетки -Борисов и Станишев.А ти българино до кога ще им се връзваш на постановките,подкрепени с малко "истина" по медиите.На какъв принцип действат хазарта и сатанинските синагоги наречени "православни църкви",не е ли на разнообразието ???? Ето по на този същия принцип се базират и ТЕЗИ,които се представят за опозиция,дори и с някои жертви, за да се подържа ЗАБЛУДАТА на "противопоставеност ""!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Добави коментар

Водещи новини