Найденов: Пиенето на кафе не носи нищо добро на хората (видео)

  • 27 март 2014 07:30

  • 4789
  • 10
Найденов: Пиенето на кафе не носи нищо добро на хората (видео)
©

Не сме патерица на никой. Точно поради тази причина взехме решение да участваме самостоятелно на евроизборите. Ако искахме да помагаме на някого, нямаше да се явим на тези избори. Нашите симпатизанти щяха да гласуват за ГЕРБ и едва тогава можеше да се говори, че им помагаме.

Това заяви в студиото на БНТ лидерът на БАСТА Мирослав НайденовМирослав Найденов Д-р Мирослав Христофоров Найденов е бивш министър на земеделието и храните в правителството на. Той коментира вчерашното напускане на трима души от партията и преминаването им към структурите на Николай БарековНиколай Бареков Николай Тихомиров Бареков е роден на 16 октомври 1972 година в град Пловдив, България. Завършва. Рано или късно това щеше да се случи. "България без цензура" привлече хора от всички партии. При нас хубавото е, че само трима души напуснаха. Боли наистина, но повече щеше да боли, ако това беше станало след изборите. Техните функции бяха поети веднага от други хора. Ние сме партия без финансова и медийна сила. Нашата цел сега е да градим структурите на партията. Най-вероятно на изборите за европарламент ще се явим с чисто партийна листа, обяви Найденов.

Той коментира и последните събития в политическия живот и по специално срещата между Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г и Лютви МестанЛютви Местан Лютви Ахмед Местан е роден в село Чорбаджийско. Завършил е българска филология   в. Дълги години бях по високите етажи на властта и знам, че пиенето на кафе не помага на хората. Присъствал съм на много такива срещи. Те не носят нищо добро на обществото. Хората очакват да има промени. България става все по-трудно място за живеене. Не ни чака нищо добро, ако нещата продължават да се развиват по този начин. Не даваме оферти на никой, за да идва в БАСТА. Това е въпрос на личен избор, завърши бившият министър на земеделието.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
4789 10

Свързани новини

Коментари 10

Добави коментар
Lyubo Angelov

2014.03.27 | 18:19

10
Колко кинти надежди "наляха" тройната коалиция в БАСТА, за да разцепят ГЕРБ...... ама ЯДЕЦ (К*УР)
ь

2014.03.27 | 18:19

9
"Нашите симпатизанти..."- освен жените и децата ви май други няма . Ае и някоя и друга любовница...
Ласо

2014.03.27 | 18:18

8
Да утончим - пиенето на кафе с отрепки за уреждане на сделчици и разпределяне на баница, която не е твоя. Иначе на пиенето на кафе нищо му няма, да си пият хората.
Lyubo Angelov

2014.03.27 | 13:07

7
Залагам си партийния потник на АТАКА, че БАСТА ще вземе невероятните три ( 3 ) гласа ( бюлетини ) на изборите.

2014.03.27 | 13:06

6
Той Тиквата обича да го пие с турска сметана.
не се интересувам от политика

2014.03.27 | 13:03

3
така и не разбрах, защо на Волен Сидеров, викат "тиквата"?

2014.03.27 | 13:05

5
никой не остана в гроб ,само една тиквица клета
Калин

2014.03.27 | 13:05

4
ГЕРБ изключи бившия земеделски министър Мирослав Найденов от партията часове след като той заяви, че министрите от кабинета "Борисов" са били подслушвани. Решението е взето от изпълнителната комисия на формацията. "След многобройни обаждания на членове и симпатизанти от цялата страна и постъпили предложения от структури на партията до изпълнителната комисия на ГЕРБ, Изпълнителната комисия прекратява членството на Мирослав Найденов", гласи съобщение на пресцентъра. Тази сутрин в интервю за Би Ти Ви бившият министър на земеделието в кабинета на ГЕРБ обвини вицепремиера и вътрешен министър в същото правителство Цветан Цветанов, че е използвал МВР, за да подслушва незаконно министри. Според Найденов целта е била изготвянето на профили на членовете на кабинета, така че да бъдат контролирани, докато са във властта и след като бъдат отстранени. Той призова Цветанов да се оттегли от предизборната надпревара. Бившишят вътрешен министър е шеф на предизборния щаб на ГЕРБ.
Важно!

2014.03.27 | 12:47

2
Хора за нищо на света не ходете да работите на Елените!!! На Елените не плащат и се държат отвратително с работниците(персонала)освен това не ти дават да се храниш,на всякъде са поставили камери и те следят като затворник и те настаняват в общежитие без никакви условия за живеене!

2014.03.27 | 10:48

1
Къде е това?

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини