Ивайло Калфин: Политиката не е пехливанска борба

  • 30 август 2011 13:02

  • 1365
  • 4
Ивайло Калфин: Политиката не е пехливанска борба
© Булфото

При настоящото управление липсва политика за развитие на регионите, това в област Търговище се вижда ясно, каза пред журналисти в областния град Ивайло КалфинИвайло Калфин Ивайло Георгиев Калфин е роден на 30 май 1964 г. в София. През 1983 година завършва 9-та Френска, предаде Дарик.

Средствата по европейски програми се концентрират в 2-3 предимно инфраструктурни обекта, а за регионално развитие не се отпускат, добави той. Болниците в Попово и Омуртаг са в изключително тежко състояние и се водят към фалит, с тази противоречива политика хората ще продължават да напускат местата, където живеят, убеден е кандидатът на левицата за президент.

Като втора грешка в управлението на ГЕРБ той посочи насочването на европейски средства към големите зърнопроизводители и липсата на подкрепа за по-дребните. „Ако продължаваме така, държава с традиции в селското стопанство ще внася всичко” – прогнозира евродепутатът.

Третата засегната от него тема бе лицензиите за добив на шистов газ. Според Ивайло КалфинИвайло Калфин Ивайло Георгиев Калфин е роден на 30 май 1964 г. в София. През 1983 година завършва 9-та Френска, рискът за страната е много голям и няма аргумент, който да го оправдае. „Според закона за концесиите, добитата газ е собственост на фирмите концесионери, а не на България. Концесионната такса е минимална на фона на риска за житницата на страната, а след това държавата ще купува добитите количества” – каза още той и допълни, че по темата е нужен референдум. „Аз съм абсолютно против тази технология, познавам я, знам с какви аргументи тя бе отхвърлена във Франция”, посочи Калфин.

Има изключително силна умора от политиката на Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г и това ще проличи на президентските избори, смята кандидатът на левицата. „Политиката не е пехливанска борба, аз мога да съм агресивен, но предпочитам да съм национално отговорен”-каза той. Според него, в опита си да представи кандидатурата си за надпартийна, Меглена КуневаМеглена Кунева Меглена Кунева е български политик, първи европейски комисар от България. Кунева е родена на 22 гради абстракции. „Аз съм формулирал български политики и съм ги довеждал до европейско ниво, при нея е обратното”, каза още Калфин.


Последвайте канала на

Константин Тодоров
1365 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
Стефан Андреев

2011.09.24 | 08:56

4
Знаем, знаем- политиката е лева ръка, десен джоб. Нека Калфин да обясни с какви пари направи къща на три ката в Бояна и как се сдоби със СПА- център в Хасково?!
evgeni

2011.08.30 | 21:19

3
--- Прикрепено писмо ("BOY S KOKOSHKI 2"") ---- Подател: evgeni slavkov До: news@bnt.bg, office@bnt.bg, bnt@bnt.bg Относно: "BOY S KOKOSHKI 2"" Дата: Вторник, 2011, Август 30 20:05:12 EEST "Ти знаеш ли ,че ти се вижда гьзьт/с пълен определителен/,казала овцата на козата....." Нещо такова се получава с двете марионетки -Борисов и Станишев.А ти българино до кога ще им се връзваш на постановките,подкрепени с малко "истина" по медиите.На какъв принцип действат хазарта и сатанинските синагоги наречени "православни църкви",не е ли на разнообразието ???? Ето по на този същия принцип се базират и ТЕЗИ,които се представят за опозиция,дори и с някои жертви, за да се подържа ЗАБЛУДАТА на "противопоставеност ""!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2011.08.30 | 21:19

2
Има изключителна наглост в тия комунистически крадци! Всички ги сочат с пръст като престъпници, а те продължават да дават акъл без никой да им го иска!
зарган

2011.08.30 | 21:18

1
Той ,засега е най -умния политик.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини