Баретите не знаели, че стрелецът от Лясковец се подготвя за акцията

  • 20 март 2014 08:16

  • 4455
  • 25
Баретите не знаели, че стрелецът от Лясковец се подготвя за акцията
©

Акцията в Лясковец не е проведена самоцелно, а по досъдебно производство срещу Петко Петков. На предишния ден е преценено, че има непосредствена опасност за децата от близкото училище, и трябва да се действа. Това заяви в сутрешния блок на БНТ главният секретар на МВР Светлозар Лазаров.

Записи, скици и фотоси на мястото са предадени на служителите от СОБТ още на 7 март. Започнати са проверки, които ще разкрият истината, добави Лазаров.

Полицаите, които са проучвали и заснемали жилището отвън, са били забелязани от Петко Петков и майка му, които целия ден и нощта преди операцията са се подготвяли. Информацията, че полицейските съгледвачи са забелязани от Петко Петков, не е предадена на баретите, посочи главният секретар на МВР.

Установено е, че бивш гард на Борисов е заснемал жилището от външната среда, забелязан е от Петков, а служителят на реда не е предал тази информация на колегите си от СОБТ. Ще се проучва този служител кога е командирован в ОДМВР-Велико Търново, съобщи Лазаров.

Аз съм изпълнил закона - ако в хода на проверката, се установи и най-малкото нарушение от моя страна, разбира се, че ще подам оставка. Няма свещени крави в МВР, каза още Светлозар Лазаров.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
4455 25

Свързани новини

Коментари 25

Добави коментар
Lyubo Angelov

2015.01.26 | 12:02

25
Загина полицай! Загина държавата в онзи ден бе глупак. Как не те е срам, да се явяваш по телевизиите. Оставка и в миша дупка.
НАРОДЕН ГЛАС

2015.01.26 | 12:01

24
назначенията в мвр са политически а не професионални-правителството СТАНИШЕВ- ДА СИ ЗАМИНАВА-ВСИЧКО ВЪРВИ НА ПРОПАСТ-НАРОДА ОСИРОМАШАВА-ВИДИМО-СТАНИШЕВ В ЗАТВОРА.
Lyubo Angelov

2015.01.26 | 12:01

23
ФАКТ!!!! При комунистите човешкия живот никога не е струвал. . . . .Кой е наредил операцията? Заради кой загина това младо момче? . . . . А онази с цикламеното костюмче.... "днес съм на фризьор, утре ще откривам магистралата" = 2 трупа......
ГЕРБЕРАCТ

2015.01.26 | 12:01

22
Тия дето иcкаха да о4иcтят Златко-баретата,да бяха поBикали този от ЛяcкоBец,той барети не пропуcка...
Борис13

2015.01.26 | 12:00

21
Тези ''командоси''не се справиха с един бивш ловец,ами ако срещу тях имаше двама талибани сега нямаше да имаме отряд за борба срещу тероризма.

2015.01.26 | 12:00

20
Не стана ли ясно, че е допусната грандиозна грешка. И тя е, че не са съгласувани действията със Светия Синод?! Там е истината. Но др. Овчев ли беше, как му беше фамилията, все забравям, може да е атеист, та може и да му е простено, нали? Та др. министър(олеле, пак забравих името му!) да вземе да скрие този смешен главен секретар на Министерството, за да няма никога повече такива недоразумения, за да не недоумяват отново данъкоплатците, които осигуряват огромните им заплати...Та този смехотворен индивид, който може да се пробва в Сатиричния театър, но биз каквито и да са реплики, има нахалството да говори че е изпълнил закона, а в същото време уж признава, че операцията в Лясковец е провал?! Та питам-можем ли да бъдем нормална държава при такива посредствени индивиди, в ръцете на които е поверено управлението на държавата ни????

2015.01.26 | 12:00

19
БАРЕТИТЕ НЕ ЗНАЕЛИ ЧЕ СЕ ГОТВИ Е ГОСПОДИНЧО ГЛАВЕН СЕКРЕТАР ДА ВИ БЕ ПИСАЛ ПИСАМЦЕ .НАЛИ ЗНАЕТЕ ЧЕ ОТИВАТЕ ПРИ ЧОВЕК С 4 ПУШКИ С БОМБОНИ ЛИ ДА ВИ ПОСРЕЩА 1 ГОДИНА СИПЕ ЗАКАНИ.БИЛ ГИ ВИДЯЛ ТОЙ ЛИ ТИ КАЗА А . И ЗНАЕ ЧЕ ТОЧНО НА ТОЗИ ДЕН ЩЕ ИМА ГОСТИ. ПЪЛНИ ПРОСТОТИИ ОСТАВКА НА МИГА И ПЪЛНО РАСЛЕДВАНЕ.
Ужас

2015.01.26 | 11:59

18
Изключителен наглец и некадърник ! Олицетворение на кликата която ни загроби в почти 10 милиарда заеми само за броени месеци !
ОСТАВКА НЕКАДЪРНИЦИ

2015.01.26 | 11:59

17
ЛАЗАРОВ, ЙОВЧЕВ, ЕДИНСТВЕНИЯТ ИЗХОД Е ОСТАВКА. РАЗСИПАХТЕ ДЪРЖАВАТА И МВР. РАЗСПАХТЕ СЛУЖБИТЕ ЗА СИГУРНОСТ . А НАЙ-ОТВРАТИТЕЛНОТО Е ,ЧЕ ЗАРАДИ ВАШАТА НЕКАДЪРНОСТ ПОГУБИХА ЕДИН ЧОВЕШКИ ЖИВОТ И ДРУГИ С ТЕЖКИ ПОСЛЕДСТВИЯ. А НАЙ- ЦИНИЧНОТО Е ДА ПРЕХВЪРЛЯТЕ ВИНАТА НА ПРЕДИШНОТО РЪКОВОДСТВО НА МВР. НЯМА ЛИ НЯКОЙ ЧЕСТЕН ЧОВЕК В ТАЗИ ДЪРЖАВА ДА СИ ПОДАДЕ ОСТАВКАТА БЕЗ НАТИСК. НАГЛОСТ БОЗОЧЛИВА. ПРОКЛЕТНИЦИ !
Министър гьонсурат

2015.01.26 | 11:59

16
Йовчев, Лазаров, как ще обясните на това почернено смейство, че сте най-големите некадърници. Но и това не ви извинява. Като знаете ,че сте гьонсурати , местото не ви е в МВР. Вие разбрахте ли какво направихте ? Разбрахте ли ,че разсипахте МВР и службите за сигурност? Разбрахте ли ,че демотивирахте състава на МВР ? А най-циничното е ,че все още не сте разбрали че трябва незабавно да си подадете ОСТАВКАТА. Точно вие некадърници, който затрихте един човешки живот.

Добави коментар

Водещи новини