Квестори броиха депутатите, извънредното заседание започна

  • 11 март 2014 14:15

  • 1196
  • 0
Квестори броиха депутатите, извънредното заседание започна
©

Започна извънредното заседание на парламента.

Само 96 депутати се регистрираха в началото на пленарното заседание. 

"Прекратете регистрацията, тя не съответства на състоянието в залата”, заяви председателят на Народното събрание Михаил МиковМихаил Миков Михаил Райков Миков е съвременен български политик, депутат и председател на 42-то Народно.

Той разпореди квесторите да извършат проверка, след което стана ясно, че в залата присъстват 164 народни представители.

Миков обяви заседанието за открито.

Дневният ред предвижда първо гласуване на Законопроекти за изменение и допълнение на Закона за собствеността и ползването на земеделските земи. Програмата ще продължи с гласуване на Законопроекти за изменение и допълнение на Закона за убежището и бежанците и гласуване на Законопроект за Фискален съвет.

В рамките на извънредното заседание ще проведат втори гласувания на на Законопроект за изменение и допълнение на Закона за кредитните институции; гласуване на Законопроект за изменение и допълнение на Закона за здравословни и безопасни условия на труд; гласуване на Законопроект за изменение и допълнение на Закона за интеграция на хората с увреждания; гласуване на Законопроект за изменение и допълнение на Административнопроцесуалния кодекс и гласуване на Законопроект за изменение и допълнение на Закона за обществените поръчки.

 

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1196 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини