Депутатите ще заседават извънредно днес

  • 11 март 2014 07:19

  • 949
  • 1
Депутатите ще заседават извънредно днес
©

Парламентът ще заседава извънредно от 14.00 часа. Дневният ред предвижда първо гласуване на Законопроекти за изменение и допълнение на Закона за собствеността и ползването на земеделските земи.

Програмата ще продължи с гласуване на Законопроекти за изменение и допълнение на Закона за убежището и бежанците и гласуване на Законопроект за Фискален съвет. В рамките на извънредното заседание ще проведат втори гласувания на на Законопроект за изменение и допълнение на Закона за кредитните институции; гласуване на Законопроект за изменение и допълнение на Закона за здравословни и безопасни условия на труд; гласуване на Законопроект за изменение и допълнение на Закона за интеграция на хората с увреждания; гласуване на Законопроект за изменение и допълнение на Административнопроцесуалния кодекс и гласуване на Законопроект за изменение и допълнение на Закона за обществените поръчки.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
949 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2014.03.11 | 17:27

1
Каква е приликата между Батков и Борисов? Единият се опитва да затрие отбора на народа, а другия- целият народ!!! Заедно с подопечните си или наложени им, или присламчени Иво- Тоневчета/ Барековчета и сие глистчета/ !!! Резил сте! Абсолютен!!! Оставете правителството и нас на мира, и се разкарайте от живота ни- безцензурни, тиквени и други реформаторски бацили!!!

Добави коментар

Водещи новини