Бисеров се явява пред анкетната комисия в петък

  • 11 март 2014 14:14

  • 1804
  • 3
Бисеров се явява пред анкетната комисия в петък
©

На следващо заседание на Временната анкетна комисия, което ще се проведе в петък, ще бъдат изслушани Христо БисеровХристо Бисеров Христо Дамянов Бисеров е роден в Хасково. Завършва "Право" в Софийския университет "Св. Климент и синът му.

Това каза пред журналисти Сияна Фудулова, председател на Временната анкетна комисия за Христо БисеровХристо Бисеров Христо Дамянов Бисеров е роден в Хасково. Завършва "Право" в Софийския университет "Св. Климент и Бисер Миланов. Днес проф. Валери Димитров, председател на Сметната палата, не се появи на заседанието на комисията. Във връзка с информацията, че проф. Димитров е подсигурил за себе си шест работни заплати, ако се преструктурира Сметната палата, Фудулова посочи: "Нямам идея за това. Надявам се, че поради служебни ангажименти, не дойде днес. Уведомил е за това по телефона преди заседанието, като не е посочил конкретни мотиви. „Получихме писмо от Сметната палата, подписано от проф. Димитров, че в декларациите, които са подадени на Христо БисеровХристо Бисеров Христо Дамянов Бисеров е роден в Хасково. Завършва "Право" в Софийския университет "Св. Климент, няма разминавания с подадените данни и фактическите данни, които са във външни регистри, регистъра на НАП”, добави Фудулова.

На следващото заседание в петък, ще бъдат изслушани директорът на дирекция "Публичен регистър” в Сметната палата Тоньо Железчев и юристконсултът на Сметната плата. Ако комисията прецени, че настоява да бъде изслушан проф. Димитров, ще му бъде изпратено писмо. В петък ще бъде поканен в комисията и изслушан Христо БисеровХристо Бисеров Христо Дамянов Бисеров е роден в Хасково. Завършва "Право" в Софийския университет "Св. Климент и синът му. Дейността на комисията е паралелна в две теми. На следващото заседание ще изслушаме и главния секретар на МВР, и един от свидетелите по темата Бисер Миланов – Петното, Йордан Бонев. "Владимир ПисанчевВладимир Писанчев Владимир Писанчев е роден през 1963 г. в град София. Магистър е от СУ „Св. Климент каза, че в момента се водят проверки в ДАНС по изтичане на информация в различни посоки. Имат проверка и след като тя приключи, ако е в рамките на нашата комисия, ще изслушаме Писанчев още един път”, каза Фудулова и не посочи срокове.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
1804 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Турчин Османлия

2014.03.13 | 20:02

3
Бисеров кога ще го екзекутират? Да мога да присъствам и аз със моя Макаров.
Камелия

2014.03.13 | 20:02

2
Този шибаняк още ли не са го затворили????? Нещастник!
Бг

2014.03.13 | 20:02

1
Ето,този Бисер ,неговата свобода при толкова мащабно крадене е индикатор ,каква ни е съдебната система !! -какви закони сИ изтипоса' тъкмо за мошеници като него -с вратички,пътечки за "узаконяване" огромните кражби на държавни=наши пари и труда на моралните хора! Докато този екземпляр е на свобода,значи изобщо не сме правова държава.Затова има условията да никнат разни индивиди мераклии,същи хр.бисерови и правят сдружения,наречени партии за " законово" присвояване

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини