Бойко Борисов пред две комисии в парламента днес

  • 01 април 2014 08:08

  • 1593
  • 0
Бойко Борисов пред две комисии в парламента днес
© Булфото

Председателят на Парламентарната група на ГЕРБ Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г ще бъде изслушан от Временната парламентарна комисия, която се занимава с обстоятелствата около оставката на Христо БисеровХристо Бисеров Христо Дамянов Бисеров е роден в Хасково. Завършва "Право" в Софийския университет "Св. Климент, както и с твърденията за скандална кореспонденция между него и Бисер Миланов – Петното.

На предишното заседание на комисията, което се проведе при закрити врата Бисер Миланов е потвърдил за срещата си с Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г и според председателя на комисията Сияна Фудулова разказаното от него съвпада с информацията от трети лица.

Бившият премиер ще отговаря днес и пред депутатите от Комисията, която разследва казуса “Мишо Бирата”. Тя беше създадена в края на миналата година, с цел проверка на обстоятелствата около телефонния разговор между шефа на митницата Ваньо ТановВаньо Танов Генерал-майор Ваньо Митков Танов е бивш директор на Националната служба "Борба с организираната и Борисов, в който се съдържат данни за грубо склоняване към тежки престъпления и злоупотреба с власт. На предишното заседание самият Танов заяви, че прословутият запис е монтаж.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1593 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини